Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

aveave2

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача aveave2

  1. Добрый день! Приобрел модуль, установил, в настройках надо ввести ключ, подскажите, где его взять? спасибо.
  2. Добрый день! Меня интересует тот же самый вопрос, после переезда на https при запросе ссылки ?route=product/xls_pricelist возвращается ошибка 500 Подскажите как решить проблему. Спасибо!
  3. Здравствуйте, всю тему не читал, извините. Если кто то хочет добавить дополнительные поля, например isbn, mpn и др. в доступные, нужно в файле \admin\controller\module\xls_pricelist.php на строке начинающейся с $this->data['poletypes'] = array( добавить 'mpn', 'isbn',
  4. Добрый день! OpenCart 2.0.3.1. Хотел сделать описание для производителя, а поля такого нет :( Не подскажете, как решить проблему? Может кто нибудь сталкивался? Пробовал сатвить хак для 1.5 - не работает.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.