Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Stiglitz

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Stiglitz

  1. Автор не оказывает поддержку, к сожалению. Не совсем понял к какому блоку?
  2. Здравствуйте. Помогите, пжл, разобраться в чем проблема. Модуль Яндекс карта на сайт opencart (vqmod) установлен. В админке настроен. На сайте не отображается. Заранее благодарю за помощь. В логах написано следующее: ---------- Date: 2015-12-01 09:38:00 ~ IP : 188.162.65.9 ---------- REQUEST URI : /index.php?route=information/contact MOD DETAILS: modFile : /home/host1390194/site/htdocs/www/vqmod/xml/yandexmapsvqmodcontactV2.xml id : yandex_maps_vqmod version : 1.0 vqmver : All author : web-tomsk.ru | lays File Name : catalog/view/theme/*/template/information/contact.tpl(0) VQModObject::applyMod - SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): <h2><?php echo $text_contact; ?></h2> ----------------------------------------------------------------------
  3. Спасибо! А в каком файле (stylesheet.css?) и срочке прописывать.
  4. Добрый вечер! Имеется следующая проблема: в шаблоне hyla нисходящее меню "выезжает" за пределы страницы. Прилагаю скрины. Пожалуйста, сориентируйте, в какой файл необходимо вносить изменения, чтоб исправить ситуацию. Буду очень признателен, если еще скажите в каких строках.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.