Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

element87

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача element87

  1. работает, но есть кое какие причины почему опенкарт, и версия 2.1, конечно я буду переходить на последнею версию, но пока это переноситься на не определённый срок)
  2. Доброго времени суток! Отличный шаблон,мне нравиться, спасибо! но есть пару вопросов): поставил его на opencart 2.1.0.2 поправил переменные пару, всё работает отлично, но есть модуль по подбору шин ( куплен официально ) так вот с РС все чётко, с мобильно не нажимается поиск шин, прошу помощи, ваш шаблон хочу использовать для автомагазина, ( проверка на IOS iphone 4 ) браузер сафари, в хроме нормально 2) выскакивают вот такие ещё ошибки в логах 2017-04-23 19:14:30 - PHP Notice: Undefined variable: next_code in /var/www/**********/data/www/**********/system/storage/modification/admin/controller/catalog/product.php on line 773 2017-04-23 19:30:12 - PHP Notice: Undefined variable: description in /var/www/********/data/www/**********/system/storage/modification/catalog/view/theme/next-default/template/product/manufacturer_info.tpl on line 22

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.