Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Algis

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Algis

  1. Если настраивать урл ручками нужно в БД писать запросы типа добавить в url_alias (query, keyword) VALUES ('information/contact', 'contact-us'); Скажите что помогает модуль оптимизировать.
  2. Добрый день. Opencart 1.5.6.x Подскажите, получается что данный модуль сам формирует запросы в БД для "красивых" урл? по данным которые указываются в настройках модуля. Или модуль берет информацию из карточки допустим товара SEO URL: Должно быть уникальным на всю систему.
  3. Здравствуйте. На хостинге стоит версия IonCoube 4.2.2. получится ли уговорить работать Модуль последней версии? требующий IonCube Loader версии не ниже 4.4 :-) Уж шибхо хочется все фишечки.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.