Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vlad75

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vlad75

  1. Ни чего не могу понять, первого поставщика создал, все заработало. создал второго но что то не так, уже все пересмотрел, выдает ошибку Предупреждение: unlink(./uploads/sos.tmp) [функции.unlink]: Permission denied в Z:\home\VladShop\www\admin\model\catalog\suppler.php на линии 7404Предупреждение: Не удается изменить информацию заголовка - заголовки уже прислал (выход начался в Z:\home\VladShop\www\admin\index.php:85) Z:\home\VladShop\www\vqmod\vqcache\vq2-system_engine_controller.php на линии 28Предупреждение: Не удается изменить информацию заголовка - заголовки уже прислал (выход начался в Z:\home\VladShop\www\admin\index.php:85) Z:\home\VladShop\www\vqmod\vqcache\vq2-system_engine_controller.php на линии 29 Что не так не понимаю, спасибо.
  2. Добрый день, vQmod Менеджер/Журнал ошибоквот такое пишет (но все работает) , кто знает где надо поправить, спасибо. *****************************0_Sun.log******************************* ---------- Date: 2015-01-04 21:59:40 ~ IP : 127.0.0.1 ---------- REQUEST URI : /admin/index.php?route=tool/vqmod_manager&token=3cae8dd00c608cd22de639fe6f09792f MOD DETAILS: modFile : Z:\home\VladShop\www\vqmod/xml/suppler.xml id : SUPPLER version : vqmver : author : usergio File Name : admin/language/russian/common/header.php(0) VQModObject::applyMod - SEARCH NOT FOUND (ABORTING MOD): $_['text_manufacturer'] = 'Производители'; ----------------------------------------------------------------------
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.