Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

igor77

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача igor77

  1. Алексей,спасибо за помощь тема стала , все работает. буду дальше разбираться с настройками.
  2. может кто знает? первый раз шаблон ставлю. не получается пока, ошибка выходит Warning: ControllerExtensionModuleNewstorePageGeneralMenu::index(../system/library/db_users.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/krazzy/crazzy.top/www/admin/controller/extension/module/newstore/page_general_menu.php on line 8 Fatal error: ControllerExtensionModuleNewstorePageGeneralMenu::index(): Failed opening required '../system/library/db_users.php' (include_path='.:/usr/local/pear/php56') in /home/krazzy/crazzy.top/www/admin/controller/extension/module/newstore/page_general_menu.php on line 8
  3. здраствуйте. купил. все сделал по инструкции . не стал. в админке не появился. и сайт весь разъехался. вы не поможете .
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.