Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Dpro

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dpro

  1. Здравствуйте,подскажите как можно зафиксировать товар в корзине т.е когда покупатель заходит на сайт товар уже был в корзине возможно ли так сделать??? Заранее спасибо!!!
  2. Всем привет,сталкнулся с такой проблемой при установки модуля "Яндекс Деньги" при выборе оплаты в новом окне вверху вот такая ошибка Notice: Undefined index: order_id in /var/www/user4077/data/www/myshop/catalog/controller/payment/yandex_transfer.php on line 71Warning: Division by zero in /var/www/user4077/data/www/myshop/system/library/currency.php on line 114 ________________________ В чём может быть проблема и как решить? Заранее очень благодарен! Версия 1.5.4.1 Модуль (бесплатный Яндекс Деньги)
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.