Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

barsukidze

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача barsukidze

  1. Можно ли как то, и если можно то как добавить в урл товара, не вложенного в категории, какое то слово, например вместо site.ru/iphone-3g/ сделать site.ru/products/iphone-3g/ Заранее большое спасибо всем за помощь.
  2. в ocStore v0.2.0 заработало только после переименовывания всех контроллеров в assist.php + assist.tpl. Всё это без создания папок assist.
  3. может кому то поможет:изменил немного поисковый запрос составляемый скриптом search.php$y_query = 'http://images.yandex.ru/yandsearch?'.$page.'text='.urlencode($g_query).'&isize=medium&rpt=image';во первый поставил зону ruво вторых установил размер искомых картинок на средний, чтобы не выдавал в поиске валлпаперы ну и грузилось всё быстрее.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.