Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Sergeevich

Користувачі
  
  • Публікації

    231
  • З нами

  • Відвідування

Коментарі блогу, опубліковані користувачем Sergeevich

  1. В 28.05.2023 в 19:38, florapraktik сказав:

    У вас має бути якась конкурентна перевага, ви повинні її розуміти та вміти демонструвати людям.

    які будуть задротить по вихідних, а потім не забирати посилки з нп :grin: 

  2. В 25.05.2023 в 19:25, SergeTkach сказав:

    Хм. Можете назвати оріентовну сумму? Також хотілося би дізнатися, що саме коштувало кругленьку сумму, адже шаблони дешеві. Модулі готові є для багатьох випадків. Чи йдеться про кастомізацію чи лише про вирішення конфліктів між модулями?

    і те і те, от наприклад навіть згаданий вами юніхмл - ну це ж барахло, хоч автор безкоштовно виправляє баги, але ж я не тестер модулів, тільки запланував щось зробити так воно глючить, потім поки напишеш автору , потім чекаєш відповіді, потім поки поправить, потім потрібно до цього повертатись і постійно в голові цю хрінь тримати. Так це тільки один приклад, а тут кривого-косого багато і в кожного канєшно же працює на дефолтному опенкарті:D ну і нах таке треба?

  3. Бл не працюйте з явшоке, це пздни ще ті і підставляють - а-ля да відправили, а через 2 дні кажуть ой а товару то нема в наявності, тай ціни в них оптові дорожче роздрібних, гірше постачальників не зустрічав

    • +1 2
  4. Згоден з автором, спочатку простий сайт + реклама, а потім сео коли зрозумів шо все ок і будеш цим займатись. + обов*язково потрібно думати про автоматизацію - всілякі сео налаштування (в автора є модулі), імпорт-експорт і тд. 

    Рекламу і сео можна починати і самому, але при першій можливості віддавати на аутсорс чи працівників наймати, бо закопаєшся, м*яко кажучи.

    Ще тут мало згадується що безкоштовний опенкарт вилізе в підсумку взагалі не дешевим.

    Я основний проект переніс на Хорошоп і дуже задоволений, хоч і є свої недоліки, зате постійно автоматично обновляється (в тч і дизайни), хмарне рішення, ТП можна задр0чувати до посиніння, інтеграції з різними сервісами і тд.

    На відміну від опенкарту на якому купа глюків і конфліктів між модулями і майже ніякої відповідальності розробників, а то ще й пропадають. Потрібен або адмін або самому розбиратись або ну його нах.

    Як сказав знайомий (що теж переїхав на хорошоп) - Мені потрібно продажами і бізнесом займатись а не постійним пошуком прогерів і боданням з ними.

    Ще один проект вже давно на опенкарті, але тимчасово бо порівняно недавно обновив.

    Також тестую Пром, він менше подобається але там є внутрішній трафік і для тесту норм, хоча люди там вже роками і нормально себе почувають.

    + при розширенні асортименту на опенкарті починаються танці з серверами, на хмарі цікавіше і про безпеку не треба особливо паритись, бо є кому.

    Якось так ;)

    Слава Україні!

     

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.