Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Limurik

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Limurik

    Чудовий інструмент, повноцінно допомагає довести інтернет магазин до нормального вигляду. Були проблеми після встановлення, але автор швидко допоміг все вирішити, велике дякую!
  1. Версия скрипта 0.2.0 сайт. нужно чтоб в превью товара писалось не модель/цена а производитель/цена
  2. добрый день, у меня на сайте когда нажимаешь кнопку "Вперед" переходит на ссылку типа ввв.мой_сайт/index.php?route=common/home что надо изменить чтоб переходило просто на ссылку ввв.мой_сайт/ Забыл доваить версия магазина 0.2.0
  3. да у меня проблема с ним, некоторые картинки увеличиваються нормально, какието в томже размере как и показываються и некоторые вообще не отображаються :) и как я не мудрил ничего не получилось :(
  4. Добрый день на сайт нужно добавить превью фотографий при наведении на нее, что то на подобе вот этой темы. С предложением и ценой в личку. спасибо.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.