Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SEO Tags Generator — автоматичне створення тегів Title та Meta-Description для OpenCart 2.x & 3.x 3.9.4

16.5

   (41 відгук )    Інші розширення автора

SergeTkach
  2090 4 698 83 388

13 скріншотів



    • 16.50 USD
  • Підтримка
  • Додаткові послуги

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

  • +1 18

Опис файлу

Модуль SEO Tags Generator вирішує задачу з автоматичним заповненням тегів тайтл та мета-дескріпшн в Опенкарт.

 

Модуль допомагає вам виконати рекомендації гугла з розділу "Створення інформативних описів сторінок для пошуку Google" (російською мовою https://developers.google.com/search/docs/appearance/snippet?hl=ru#meta-descriptions). Наприклад там є пункти:
 

  1. Зробіть опис максимально інформативним (вкажіть ціну, значущий атрибут, виробник, рейтинг тощо)
    При цьому опис не обов'язково має складатися лише із закінчених речень (!). Додайте до нього інформацію про сторінку... Наприклад, наведений нижче метаопис з чітко позначеною та структурованою інформацією дозволяє скласти досить повне уявлення про книгу: Автор: А. В. Тор. Художник: В. Гог. Ціна: 399 грн. Об'єм: 84 сторінки. Категорія: Дитячі книжки. Рейтинг: 4.8. Відправляємо в день замовлення.
  2. Використовуйте автоматичні засоби
    Модуль працює так, що актуальна в даний момент часу інформація про товар дістається з бази даних та підставляється в мета-тегі під час завантаження сторінки. Це відбувається в той самий час, коли просто сирі дані (які ви бачите в адмнінці товару) підставлються в гарно оформлений дизайн (як ви це бачите на вітрині)

 

 

Істотні умови придбання

 

1. Купуючи модуль, ви даєте свою згоду з моєю Ліцензійною угодою, яка представлена внизу цього тексту. Зокрема модуль ліцензується на один домен та забороняється розповсюдження без згоди автора. А якщо ви хочете отримати код активації на налагоджувальний домен, то він має бути або локальним (example.loc, example.local) або бути піддоменом на основному сайті (магазину або сайту студії).

2. Модуль надається на умовах "As is"

3. Як автор модуля я залишаю за собою право на портфоліо, що означає можливість публічно надавати ваш сайт (домен та/або логотип) як приклад використання модуля. Але якщо ви не бажаєте, щоб я використовував адресу вашого сайту у прикладах, при оформленні замовлення ви можете обрати опцію "Увага: Не використовувати мій сайт в прикладах (+5.00 USD)"

4. Передбачається самостійне встановлення модуля за детальною інструкцією.

5. Умови підтримки: разом з покупкою модуля ви отримуєте безкоштовну Підтримку на 12 міс з моменту покупки. Ви можете подовжувати Підтримку за вигідною ціною до завершення терміну підтримки. Інакше підтримка надається виключно на умовах оплати за кожне звернення.

 

 

 

 

Автоматичне отримання коду ліцензії!

Вкажіть домен при покупці, і автоматично отримайте код активації на свій e-mail протягом кількох хвилин. Додатково існує спеціальний веб-сервіс для самостійного створення коду активації — https://licence.sergetkach.com/.

 

 

Як працює модуль?

 

  1. Якщо у вас вже є заповнені мета-тегі, але вони не підходять для SEO, тоді в налаштування модуля обираємо налаштування "Генерувати мета-теги для категорій, товарів, виробників" у положення "Навіть, якщо вже заповнено в адмінці". Якщо вони взагалі не заповненні можна обрати "Тільки, якщо не заповнено в адмінці"
  2. В налаштуваннях модуля ви зберігаєте шаблон (формулу) для заповнення мета-тегів. Складаєте більш-менш читабельні, логічні та інформативні фрази
  3. В адмінці товару (категорії, виробника) можна знайти блок під назвою "Попередній перегляд результату генерації у модулі SEO Tags Generator". Там можна подивитися, як мета-тегі будуть вигладяти для пошукового бота.

 

SEO-Tags-Generator-setting-generation-mode.thumb.png.9e681bb79360f2d99343db75882b3f52.png

 

 

SEO-Tags-Generator-templates.png

 

 

SEO-Tags-Generator-preview-block.thumb.png.e5ef30b587726eafa63ed02f66b55280.png

 

 

 

 

 

Функціональність модуля

 

 

  1. Генерація мета-тегів на льоту в момент відкриття сторінки сайту. По суті це можна назвати "перезапис мета-тегів". Це дозволяє уникнути зайвого навантаження на сервер, коли генерація йде відразу для всіх товарів із збереженням мета-тегів до бази даних. І завдяки такому підходу немає необхідності генерувати щось наново після чергового додавання (імпорту товару). 1 раз налаштував формули та забув.
  2. Можу надати скрипт для CRON-завдання під OpenCart 3 / ocStore 3 (звертайтеся в приватні повідомлення). Такий скрипт дозволяє зберегти результати генерації в базу даних. Це може бути потрібно для випадків, коли необхідно мати можливість вивантажити товари в XML-файл разом з мета-описами.
  3. Підтримує мультимовність
  4. Можливість встановити окремі налаштування формул для окремої категорії, яка вибивається із загальної маси. Див вкладинку "SEO Tags Generator: налаштування для категорії"
  5. Можливість позначити в мета-тегах тайтл та дескрипшн категорії мінімальну та максимальну ціну товарів з даної категорії. А також відобразити кількість товарів у даній категорії.
  6. Нумерація пейджинації сторінок категорії та виробника: <if>( [page_number] ) - сторінка [page_number] </endif>
  7. Підстановка типових текстів наприкінці чи початок опису категорій, товарів, виробників. Можна використати, якщо в момент якоїсь акції вам потрібно дописати типове повідомлення до будь-якого опису із закликом до дії та згадуванням поточного свята. Або ж ви можете дописати повідомлення про безкоштовну доставку, термінову акцію, про кількість продажів цього товару і т.п.
  8. Приклади формул складання мета-тегів, що автоматично генеруються, додаються у файлі з архівом модуля.
  9. Код модуля відкритий на 90% з версії 3.5.0, закодованою залишається лише бібліотека для перевірки ліцензії та парсингу змінних

 

Окремо для товарів

  1. Можливість позначити в мета-тегах товарів ціну зі знижкою, якщо знижка призначена: Купити <if>([special]) за акційною ціною: [special] <else> за [price] </endif>
  2. Можливість вказати в мета-тегах товарів кількість відгуків і рейтинг даного товару, кількість покупок
  3. Можливість додати в мета-теги значущі атрибути. Див змінну [attribute index="1"]
  4. Можливість зібрати назву батьківської категорії по ланцюжку вкладення з неповними назвами (буде цікаво для тих сайтів, де категорії названі коротко. Наприклад: Велосипеди -> Гірські -> Титанові) можна перетворити на текст "Титанові гірські велосипеди" за допомогою змінної [category_nested]
  5. Функції для перетворення тексту: привести до ВЕРХНЬОГО РЕЄСТРУ або до нижнього регістру, вирізати з назви товару будь-які непотрібні слова
  6. Перелік всіх змінних модуля SEO Tags Generator дивіться в єдиному місці в Базі знаннь   https://support.sergetkach.com/knowledge/details/74/

 

 

 

 

 

 

Демо модуля


Демо адмінки:

 

 

Демо вітрини:

Перевіряйте мета-теги на вітрині за допомогою сайтів

А також в адмінці під час перегляду товарів та категорій також буде видно згенеровані мета-описи.

 


 

 

 

Сумісність

 

Працює на гілці 2.х починаючи з версії OpenCart 2.1.0.1 (ocStore 2.1.0.1)

На гілці 3.x

 

 

 

Технічні вимоги

 

На сервері (хостингу) має бути:

PHP 5.4 + IonСube Loader 5
PHP 5.6 - PHP 7.4 c IonСube Loader 10

 

 

Вимоги до системи OpenCart

Працездатність модуля перевіряється на щойно встановленій системі без купи інших модулів. Передбачити всі зміни, які роблять інші модулі, неможливо, тому конфлікти з іншими модулями не є помилкою в самому модулі і вимагають додатково кастомізації (налагодження), що зазвичай лягає на плечі розробника магазину. Претензії щодо помилок, які виникли внаслідок конфлікту сумісності модулів у безкоштовну підтримку модуля не входять.

Допускається перевірка працездатності модуля із встановленим модулем SEO PRO и LocalCopy.ocmod.xml

 

Що в модулі зашифровано?

  • Бібліотека модуля, де відбувається перевірка ліцензії та службові операції

 

 

 

 

 

Установка модуля

 

Стандартна установка - через менеджер розширень OCMOD і описана у файлі Установка-Модуля.txt (або install.txt) в архіві з модулем.

 

 


 

 

Ліцензійна угода

 

Купуючи або встановлюючи нову версію цього продукту, Ви підтверджуєте свою беззастережну згоду з такими умовами використання.

 

  1. Модуль продається та використовується на умовах "Як є". Модуль є типовим рішенням типової задачі. Перевіряйте наявність потрібного функціоналу демо модуля. У вартість модуля не входить адаптація товару під індивідуальні потреби покупця.
  2. Надається не ексклюзивне право на використання модуля на 1 домені. "Перенесення" ліцензії на інший домен не передбачається. Однак, додаткова ліцензія може бути видана на налагоджувальні домени, які відповідають таким вимогам:
    - Піддомен на основному домені (test.sitename.com, demo.sitename.com)
    - Піддомен на сайті розробника (студії) (shopname.studioname.com)
    - Локальний домен виду sitename.loc або sitename.local
  3. Термін надсилання коду ліцензії вручну протягом 1 робочого дня!
  4. Інтерфейс поточної версії модуля може трохи відрізнятися від того, що представлено на знімках екрана в презентаційних матеріалах. Це не дефект модуля, просто в нових версіях модуля можуть бути додані нові функції. Проте загальні принципи роботи модуля залишаються тими самими.
  5. У разі використання мультимагазину ліцензія видається на основний домен, на якому здійснюватиметься управління всіма магазинами.
  6. Автор дає повну гарантію, що весь заявлений функціонал, крім експериментального, працюватиме на тих версіях системи, що заявлені в розділі СУМІСНІСТЬ та за умови дотримання ТЕХНІЧНИХ ВИМОГ. У разі непрацездатності через помилки в модулі, зобов'язується виправити її протягом 3 робочих днів з моменту отримання повідомлення про помилку та наддання доступу до ФТП. В разі, якщо помилка не була виправлена в зазначений термін, може бути здійснене повернення коштів з вирахуванням комісій платіжних систем.
  7. Гарантія усунення помилок діє 12 місяців із моменту покупки. Ніякіх гарантій щодо виправлення помилок в нових версіях, які можуть бути доступними вам навіть після заврешння терміну Підтримки, не надається.
  8. Гарантія НЕ ПОШИРЮЄТЬСЯ на Додаткові модифікатори(!) з папки "Додаткові-модифікатори" (раніше називалася "additional"). Вони є бонусними та не входять у вартість покупки.
  9. Гарантія усунення помилок не поширюється на конфлікти сумісності модулів. Тобто говорити, що проблема точно виходить з мого модуля можна тільки в тому випадку, якщо на сайті не встановлений жоден інший модуль (крім LocalCopy.ocmod.xml) і при цьому вихідні файли OpenCart не були редаговані вручну.
  10. Гарантія не поширюється на новий експериментальний функціонал, який з'являється під час випуску бета-версії модуля (додається слово Бета-версія після номера версії)
  11. Ви втрачаєте гарантію на безкоштовну підтримку, якщо в модулі були зроблені модифікації (при цьому не має різниці, хто їх хробив — я чи сторонній розробник. В такому випадку модуль перестає працювати за типовим сценарієм і вимагає індивідуального розгляду ситуації)
  12. Купуючи та продовжуючи використовувати нову версію модуля, ви погоджуєтесь з "Політикою підтримки"
  13. Покупая и продолжая использовать модуль Вы соглашаетесь с "Політикою підтримки"
  14. При оцінці можливої шкоди від використання купленого програмного забезпечення, в якому була помилка, максимальна відповідальність автора та (або) продавця не може перевищувати вартість дефектного програмного забезпечення, яку покупець сплатив за фактом.
  15. Автор залишає за собою право відмовляти у підтримці у випадку, якщо клієнт не дотримується рамки пристойності та ділового стилю спілкування та/або дозволяє собі фамільярність, образи чи хамство
  16. Модуль містить зашифровані файли, які забезпечують контроль за ліцензіями. Ви відмовляєтеся від наміру запитувати відкритий вихідний код зашифрованих файлів і усвідомлюєте, що будь-яка спроба розшифрування файлів або іншого злому модуля є незаконною.
  17. Якщо Ви плануєте доопрацьовувати модуль, необхідно отримати згоду автора на такі доробки. (Часто я не проти внесення змін до відкритого коду модуля, але формулювання "купив модуль з надією допрацювати, а тут закрито" не є підставою для повернення).
  18. Результати платного доопрацювання модуля можуть включатися до наступних версій без отримання згоди від клієнта, який сплатив таке доопрацювання.



 

 

Також рекомендую інші мої модулі

 

 

  • Для коректної двомовності (доступність всіх мов для пошукових ботів) — Мовні папки в URL (безкоштовно)
  • Для зниження рутини під час SEO-оптимізації я також підготував модуль автоматичної генерації SEO URL, який масово генерує ЧПУ для товарів, які їх немає (наприклад, імпортовані з програми складського обліку)
  • Для створення Sitemap — Branced Sitemap
  • Для масового редагування товарів — Handy Product Manager.
  • Для видалення зображень, які не використовуються — ImageScanner

 

 



Інші розширення SergeTkach


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.