Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Масове редагування товарів у OpenCart з модулем Handy Product Manager 1.19.2

33

   (40 відгуків)    Інші розширення автора

SergeTkach
  861 2 251 56 546

11 скріншотів



    • 33.00 USD
  • Підтримка
  • Додаткові послуги

  • Заповніть адресу сайту! Або натисніть на чекбокс вище, щоб надіслати домен автору пізніше. Звертаємо увагу, що автоматична видача ліцензій відбувається лише за умови вказівки домену

  • +1 9

Опис файлу

slava-Ukraini.jpg.09847ffd4cd4263dec10eb3f49675560.jpg    boycott-business-with-russia.png.9041741e8480636d9bffdcd23d647d49.png    not-activate-ru.jpg.0144de6abef9f273d2c5e412b137ac9c.jpg

 

 

Критично: важливо оновитися до версії 1.18.0 або поточної. Виявлено помилку під час масової зміни тих даних, за якими відбувається фільтрація!

 

Корисні властивості модуля

 

Модуль Handy має 3 напрямки корисних властивостей:

  1. Зручний фільтр в адмінці для пошуку відповідних товарів
  2. Можливість редагувати важливі дані прямо в Списку товарів (Live Edit)
  3. Можливіcть масово виконати деякі поширені дії з товарами (хоча й не всі, тому не радіємо раніше ніж почитаємо пункт "Можливості модуля", та не купуємо навмання)

 

 

NB! Так, модуль має в собі функції декількох інших модулів на загальну суму $81. Але ні, модуль не містить всього, що тільки може вам знадобитися. Є речі, які взагалі не в пріоритеті. Див пункт "Непріоритетні теми". Звісно, можна й домовитись про індивідуальні доробки за тарифом $20/година, але це окрема історія.

 

 

Попередження!

Модуль потребує достатньої уваги! Не всі зможуть впоратися з його зовнішнім виглядом. Якщо ви є невпевненим користувачем, приділіть більше часу вивченню демо; ввімкніть поля, на які у вас є плани. Не придумуйте собі функції, яких у модуля немає. Бо доробки лише по ринковому тарифу (!).

 

Цей модуль для вас, якщо

 

Напарсили товар і потрібно його "зачесати"

Модуль дозволяє масово задати правильні категорії. Оновити ціни. Додати атрибути.

 

Займаєтеся дропшипінгом

Модуль дозволяє видалити зайві товари після імпорту всього підтряд, впорядкувати товари за категоріями. Масово підвищити ціни +x% від поточної ціни. Знайти товари без фото. Знайти дублі моделів. Знайти схожі товари, які містять у назві одне й те саме слово.

 

Активно махінуєте з цінами займаєтеся маркетингом

Призначайте знижки на свята. Встановлюйте бонусні бали. Масово додавайте рекомендовані товари. По секрету можна навіть призначати фейкові знижки з тимчасовим підвищення основної цін на Чорну п'ятницю.

 

Потроху займаєтеся SEO-просуванням

В модулі можна масово заповнити поля мета-тайтл, мета-дескріпшн в разі, якщо ви використовуєте простий шаблон. Можна генерувати ЧПУ, адже модуль SEO URL Generator PRO йде в подарунок до Handy. Також можна згенерувати шаблонний текст (на трійку) за допомогою рандомайзера. А ще краще в модулі ChatGPT Pro заявлена сумісність з моїм модулем.

 

Маєте уявлення про підприємництво

Розумієте, що час це гроші. Стосується як вашого часу, так і мого.

 

 

Істотні умови

  1. Модуль встановлюється силами покупця
  2. Тут немає цілодобової онлайн-підтримки. Не чекайте на миттєві відповіді на ваші повідомлення. Навіть в робочий час листи обробляються протягом дня, але не миттєво (!)
  3. Гарантія виправлення технічної помилки в роботі модуля 3 робочі дні після покрокового опису дій, які призводять до помилки (в ідеалі відео з екрану) та надання "робочого" доступу до ФТП + адмінки (!). Краще надсилайте це все одрзау в одному повідомленні.
  4. Модуль ліцензується на один домен. Тобто купується на кожний домен окремо!
  5. Строк ліцензування — пожиттєво. Тобто можна використовувати на проліцензованому домені до кінця життя сайту.
  6. В подарунок надається 3 місяці Підтримки з моменту покупки (діє на покупки після 22.02.2024). Потім потрібно або продовжувати Підтримку, або оплачувати кожне зверення окремо.
  7. Збереження ключа активації є обов'язком покупця. Відновлення ключа можливе лише в рамках наявного терміну підтримки.
  8. Як автор модуля я залишаю за собою право на портфоліо, що означає можливість публічно надавати ваш сайт (домен та/або логотип) як приклад використання модуля. Але якщо ви не бажаєте, щоб я використовував адресу вашого сайту у прикладах, при оформленні замовлення ви можете обрати опцію "Увага: Не використовувати мій сайт в прикладах (+8.00 USD)"
  9. Модуль надається "як є" (англ. as is). "Як є" — юридичний термін, який означає, що продавець продає, а покупець купує предмет продажу в тому стані, в якому він знаходиться нині, і що покупець приймає його «з усіма вадами», які проявилися одразу або не одразу

 

 

Можливості модуля

За допомогою фільтра можна:

  • Знаходити товари без перекладу (вказуємо неперекладений "корінь" у фільтрі "Назва товару" для всіх мов + обираємо "Логічне AND")
  • Знайти товари, яким не задано жодної категорії, або не задано головної категорії (для ocStore)
  • Знаходити товари без зображень
  • Знаходити товари, кількість яких залишилася менше x
  • Знаходити дублі моделів, артикулів
  • Є сортування товарів за ціною, кількістю, порядком сортування, назвою, product_id

 

* До речі, подібний модуль фільтру для адмінки коштує $15

 

handy-filter.thumb.png.917a4f9bc1a683d3db30cdcd4b63547a.png

 

 

Редагування в Списку товарів (LiveEdit)

  • Можна працювати з редагуванням цін без необхідності вигружати в ексель й назад
  • Можна вимикати зайві поля в налаштуваннях модуля (для роботи з цінами це обов'язково)
  • Більш зручно додавати зображення товарам без вибору папок. Є сортування зображень (модуль Easyphoto з подібною функцією коштує $10 сам по собі)
  • Легше додавати атрибути. Якщо значення вже наявні, можна просто обрати його без необхідності вписувати. Без помилок ручного вводу (модуль з подібним додавання атрибутів в стандартній адмінці коштує $8)

 

* В залежності від типу завдання (додавання атрибутів та іншої інформації або просто змінити ціни) можна зменьшити кількість полів, які відображаються у Списку товарів.

 

handy-product-list-smaller.thumb.png.436ee2c8ca402be07a6f6839f50b5081.png

 

handy-product-list-big.thumb.png.da79c131bc2956429e395e68ff7e5f72.png

 

Масове редагування дозволяє

  • Додати, вилучити, замінити категорії на основі наявної категорії
  • Масово призначити категорію на основі наявного атрибуту або якогось слова в назві товару
  • Призначати знижки та акції в залежності від категорії, бренду, ціни товару, кількості на складі, якомусь атрибуту тощо. Можна комбінувати всі ці крітерії у фільтрі (модуль управління цінами, якій виконує подібне на форумі продавався за $13)
  • Видаляти знижки та акції
  • Масово додати атрибути (знову ж такі на основі багатьох фільтрів). Можна додати атрибути як зі значеннями, так і просто додати атрибути для всіх товарів категорії, а потім заповнювати значення вручну.
  • Масово додавати опції (модуль, якій масово додає атрибути та опції коштує $10)
  • Згенерувати прості мета-описи за шаблоном з підтримкою рандомізації
  • Масово генерувати SEO URL (!) Увага! Це через бонусний модуль SEO URL Generator PRO(!), якій сам по собі коштує $15, а тут йде в комплекті.
  • Масово призначити індексацію товарам (для ocStore 3)
  • Масово згенерувати шаблонний текст за допомогою рандомайзера
  • Масово видаляє товар разом із зображенням (!) — тобто не потрібно потім окремий модуль для видалення невикористаних зображень ImageScanner за $10.
  • Масово призначити кількість товару — для випадків, коли їх прото "багато"
  • Масово призначити статус товарам
  • Масово додати бонусні бали (знову ж таки можна виконати цю задачу в декілька дій з різним значення ціни у фільтрі, щоб дорожчі товари мали інші значення балів, ніж дешевші)

 

 

Непріорітетні теми

 

Чому взагалі щось може бути не в пріорітеті?

 

По-перше, якщо мати на увазі, що ціна модуля не дуже змінюється при додаванні функцій, одна справа робити речі, які потрібні 100 або 1000 клієнтів, зовсім інша справа робити речі, які потрібні 2 або 5.

 

По-друге, мені ж ніхто не платить наперед. Я інвестую свій час в те, щоб випускати модуль. Немає жодних гарантій, що це буде затребуваним. Це ризик. Те, що здається важливим для вас, може бути несуттєвим для інших. Іноді мені краще витратити час на новий модуль, ніж доробляти важливу саме для вас функцію.

 

По-третє, все ж таки я записую питання та рахую кількість звернень на подібну тему. Питати не заборонено. Але робити саме те, що потрібно саме вам, я не обіцяю.

 

 

Що саме в модулі буде мати низький пріоритет?

 

  • Робота з полями, які рідко хто використовує (вага, ширина тощо). Хоча, наразі вони всі є в тому вигляді, як воно є. Єдине відсутнє стандартне поле Файл для товару. Цього немає та не планується.
  • Рішення для випадків, коли поле EAN і йому подібно пристосовано під індивідуальні потреби. Модуль не буде покривати нестандартні потреби. Для цього є кастомні доробки за ринковими цінами
  • Покращення функції клонування/додавання товару в Списку товарів воно є, як є, і покращуватися не буде. Людей, котрі додають товари дуже мало. Принаймні про ці питання рідко звертаються у підтримку
  • Генерація ЧПУ — так як в подарунок до цього модуля надається модуль SEO URL Generator PRO, то всі питання щодо SEO URL в модулі Handy пропускаю повз…
  • CRON-завдання
  • Занурена робота з опціями

 

Відео про роботу модуля

 

* Увага!
Частина відео знято на версії модуля під двійку. Там в Списку товарів присутнє поле SEO URL. Під трійку там немає цих полів. Під двійку вони є.


** Частина відео, які зняті в минулі роки, на той момент часу було озвучено російською мовою

 

 

 

Технічні вимоги

Вимоги до комп'ютера

Роздільна здатність монітора від 1280px ширини. Інакше, буде складно розуміти, що де знаходиться.

Комп'ютер загалом має бути у хорошому стані. Не повинно бути такого, що при відкритті скайпу та 7-10 вкладок браузера все б зависало.

 

Вимоги до сервера

  • memory_limit: Не менше 512 М
  • (PHP 5.6-PHP 7.4 + IonСube Loader 12) або (PHP 8.1-PHP 8.2 + IonСube Loader 13)

 

Вимоги до системи OpenCart

Робоча здатність модул перевіряється на щойно встановленій системі без купи інших модулів. Передбачити всі зміни, які роблять інші модулі, неможливо, тому конфлікти з іншими модулями не є помилкою в самому модулі і вимагають додатково кастомізації (налагодження), що зазвичай лягає на плечі розробника магазину. Претензії щодо помилок, які виникли внаслідок конфлікту сумісності модулів у безкоштовну підтримку модуля не входять. Допускається перевірка робочого стану модуля із встановленим модулем SEO PRO та LocalCopy.ocmod.xml

 

 

Демо

 

Щоб отримати більш чітке уявлення про роботу модуля, дивіться демо

 

 

Дані для входу в демо-адмінку:
   Логін: demo
   Пароль: demo

 

 

Ліцензійна угода

 

Купуючи або встановлюючи нову версію цього продукту, ви підтверджуєте свою беззастережну згоду з такими умовами використання.

 

  1. Виключні права на модуль як об'єкт інтелектуальної власності належать автору. При купівлі модуля ви отримуєте право на використання на тих умовах, які описані в цій угоді. Ніяких майнових прав, прав передачи, копіювання, розповсюдження та будь яких інших, які явно не описані в цій угоді, вам не надається.
  2. Модуль продається та використовується на умовах "Як є". Модуль є типовим рішенням типової задачі. Перевіряйте наявність потрібного функціоналу в демо модуля. У вартість модуля не входить адаптація розширення під індивідуальні потреби покупця.
  3. Надається не ексклюзивне право на використання модуля на 1 домені. "Перенесення" ліцензії на інший домен не передбачається. Однак, додаткова ліцензія може бути видана на налагоджувальні домени, які відповідають таким вимогам:
    - Субдомен на основному домені (test.sitename.com, demo.sitename.com)
    - Субдомен на сайті розробника (студії) (shopname.studioname.com)
    - Локальний домен виду sitename.loc або sitename.local
  4. Термін надсилання коду ліцензії вручну протягом 1 робочого дня!
  5. Збереження ключа активації є обов'язком покупця. Відновлення ключа можливе лише в рамках наявного терміну підтримки.
  6. Інтерфейс поточної версії модуля може відрізнятися від того, що представлено на знімках екрана в презентаційних матеріалах. Це не дефект модуля, просто в нових версіях модуля можуть бути додані нові функції. Проте загальні принципи роботи модуля залишаються тими самими.
  7. У разі використання мультимагазину ліцензія видається на основний домен, на якому здійснюватиметься управління всіма магазинами.
  8. Автор дає повну гарантію, що весь заявлений функціонал, крім експериментального, працюватиме на тих версіях системи, що заявлені в розділі СУМІСНІСТЬ та за умови дотримання ТЕХНІЧНИХ ВИМОГ. У разі помилки в модулі зобов'язується виправити її протягом 3 робочих днів з моменту отримання повідомлення про помилку з описом, за яких умов вона виявляється, та надання "робочого" доступу до ФТП. В разі, якщо помилка не була виправлена в зазначений термін, може бути здійснене повернення коштів з вирахуванням комісій платіжних систем.
  9. Підтримка та гарантія усунення помилок діє 3 місяці із моменту покупки. Ніяких гарантій щодо виправлення помилок в нових версіях, які можуть бути доступними вам навіть після заврешння терміну Підтримки, не надається. Продовжуйте підтримку, щоб продовжувати отримувати допомогу.
  10. Гарантія НЕ ПОШИРЮЄТЬСЯ на Додаткові модифікатори(!) з папки "Додаткові-модифікатори" або "additional-modificators" (раніше називалася "additional"). Вони є бонусними та не входять у вартість покупки.
  11. Гарантія усунення помилок не поширюється на конфлікти сумісності модулів. Тобто говорити, що проблема точно виходить з мого модуля можна тільки в тому випадку, якщо на сайті не встановлений жоден інший модуль (крім LocalCopy.ocmod.xml) і при цьому вихідні файли OpenCart не були редаговані вручну.
  12. Гарантія не поширюється на новий експериментальний функціонал, який з'являється під час випуску бета-версії модуля (додається слово "beta" після номера версії).
  13. Ви втрачаєте гарантію на безкоштовну підтримку, якщо в модулі були зроблені модифікації (при цьому не має різниці, хто їх зробив — я чи сторонній розробник. В такому випадку модуль перестає працювати за типовим сценарієм і вимагає індивідуального розгляду ситуації).
  14. Купуючи або оновлюючи версію модуля, ви погоджуєтесь з поточною "Політикою підтримки" та поточною Ліцензійною угодою, яка діє на момент виходу релізу.
  15. При оцінці можливої шкоди від використання купленого програмного забезпечення, в якому була помилка, максимальна відповідальність автора та (або) продавця не може перевищувати вартість дефектного програмного забезпечення, яку покупець сплатив за фактом.
  16. Автор залишає за собою право відмовляти у підтримці у випадку, якщо клієнт не дотримується рамки пристойності та ділового стилю спілкування та/або дозволяє собі фамільярність, образи чи хамство
  17. Модуль містить зашифровані файли, які забезпечують контроль за ліцензіями. Ви відмовляєтеся від наміру запитувати відкритий вихідний код зашифрованих файлів і усвідомлюєте, що будь-яка спроба розшифрування файлів або іншого злому модуля є незаконною.
  18. Якщо Ви плануєте доопрацьовувати модуль, необхідно отримати згоду автора на такі доробки. (Часто я не проти внесення змін до відкритого коду модуля, але формулювання "купив модуль з надією допрацювати, а тут закрито" не є підставою для повернення).
  19. Результати платного доопрацювання модуля можуть включатися до наступних версій без отримання згоди від клієнта, який сплатив таке доопрацювання.
  20. Як автор модуля я залишаю за собою право на портфоліо, що означає можливість публічно надавати ваш сайт (домен та/або логотип) як приклад використання модуля. Але якщо ви не бажаєте, щоб я використовував адресу вашого сайту у прикладах, при оформленні замовлення ви можете обрати опцію "Увага: Не використовувати мій сайт в прикладах (+8.00 USD)"

 

 

 



Інші розширення SergeTkach


Відгуки користувачів

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.