Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

nexer

Користувачі
  
  • Публікації

    426
  • З нами

  • Відвідування

На цій сторінці знаходяться всі розширення та послуги від nexer

Boom Theme-багатоцільовий, чуйний шаблон для OpenCart 3.x -14%
Готовий до запуску інтернет-магазин з усіма необхідними модулями і функціоналом, для запуску якого, досить поміняти контактну інформацію і заповнити каталог. Через гнучкість налаштувань, підійде для продажу всіх видів товарів...

Boom Theme-багатоцільовий, чуйний шаблон для OpenCart 3.x

(9)
69 59   
Rapid Theme. Адаптивный, быстрый шаблон.
Шаблон Rapid theme,  быстрый адаптивный шаблон. Шаблон имеет чистый код, и хорошую скорость загрузки. Задача данного шаблона минимизировать дизайн, сделать удобным в использовании с мобильных устройств и планшетов. Простая установка и настройка не требующая дополнительных знаний.    Демо 2.3 Главная Админ-панель (demo/demo)   Демо 3.0 Главная Админ-панель  (demo/demo)     Функционал Трехуровневое адаптивное меню  Главное меню Иконки платежных систем, социальных сетей и тд.   Для oc3.0 , в стандартных модулях, swiper заменен на owl-carousel   Скорость работы Главная Категория   Условия использования Шаблон не для продажи.Перепродажа и размещение того, что есть и на основе того, что есть - без согласия на то автора  запрещена!   Техническая поддержка Обязательным условием получения технической поддержки является соблюдение системных требований шаблона и OpenCart..

Rapid Theme. Адаптивный, быстрый шаблон.

(11)
Free   

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.