Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

xirurg303

Новачок
  • Публікації

    14
  • З нами

  • Відвідування

На цій сторінці знаходяться всі розширення та послуги від xirurg303

OCMOD МОДУЛЬ SEO URL ДЛЯ МУЛЬТИЯЗЫЧНОГО ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА НА OPENCART 2x-3x -40%
Данная модификация позволяет добавить в URL код языка, на котором просматривается страница, а для языка по-умолчанию адрес остается тот же. Таким образом для поисковой системы у вас реализованы отдельные каталоги для каждого из языков. Также прошивается система отображения для поисковиков. Модуль  работает исключительно с SEO_PRO, позволяя создать необходимую структуру для создания мультиязычного интернет магазина.  метод установки прост : открываем установщик OCMOD ставим и в менеджере обновляем кеш.  ..

OCMOD МОДУЛЬ SEO URL ДЛЯ МУЛЬТИЯЗЫЧНОГО ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА НА OPENCART 2x-3x

(0)
500 300   
Залежність між опціями товарів, створення конструктора
Модуль Опції +  Дозволяє створити пагінацію опцій з вибором дочірніх та батьківських опцій, дана схема дозволяє реалізувати досить важкі поставлені цілі при реалізації товарів з чималим спектром зміни ціни від параметрів. Приклад меблева тематика : Ліжка з чималим вибором параметрів розмірів та різною ціною на оббивку .. та з групами тканин і їх кольоровим наповненням. Інструмент доволі цікавий адже в комбінації з кількома модифікатовами по типу виводу зображення на головну при виборі опції  дасть змогу реалізовувати такзвані конструкції комбінованих покупок. За фактом мінімальних витрат часу на формування карт продукту.     ..

Залежність між опціями товарів, створення конструктора

(0)
29   
Мовний пакет -50%
Мовний пакет для Opencart 3 включає у себе повний переклад на Чеську мову. (І адмін панелі і каталогу)  ..

Мовний пакет

(0)
20 10   

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.