Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

работа над seo


Anyon

Recommended Posts

Уважаемые форумчане, есть пачка вопросов по поводу seo. Есть сайт на 10к наименований, набор модулей, некоторые оказались с неплохим, как  мне кажется, функционалом для seo.  Самый главный вопрос- поиск помощника в этом вопросе. Вопросов много и спрашивать все на форуме мне кажется муторным. Посоветуйте спеца по seo с хорошим рейтингом на этом форуме (это будет хоть какой то показатель профессионализма и надежности). Или может попытаться с Вашей помощью разобраться на форуме?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


ну смотря что вам нужно... я пару лет руководил отделом по сео в студии которую открывали с нуля, кучу проектов в топ повыводили да и сейчас сотрудничаю - belok.ua, shurup.net.ua, ukrshina.com.ua и другие, поднимали практически с нуля. сейчас программированием занимаюсь, техническим сео, доработками, веб-сервисы делаю, прайс-агрегаторы... опыт есть, вы главное сформулируйте задачу, а то непонятно, вам сейчас консультант за денежку нужен, или исполнитель, или просто на всякий случай кто-то? :)

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.