maiki Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 Привет! Спасибо заранее за помощь. Помогите плиз как Убрать Кнопку Для Пользователя в Админке ? Нельзя чтобы мог удалять. Но редактировать можно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 проверить логин пользователя и через js или css убрать кнопку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 Найти модуль - запрет методов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 9 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 9 листопада 2017 28 минут назад, Stealth421 сказал: проверить логин пользователя и через js или css убрать кнопку Логин я Знаю. А примерно есть реализация ? Одну кнопку только. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 в нужный шаблон вставить <?php if ($username == 'логин') { ?> <script type="text/javascript"><!-- $('.delete').remove(); //--></script> <?php } ?> а в нужный контролер $this->load->model('user/user'); $user_info = $this->model_user_user->getUser($this->user->getId()); if ($user_info) { $data['username'] = $user_info['username']; } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 (змінено) Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Змінено 9 листопада 2017 користувачем Leingard 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 проверить логин пользователя и через js или css убрать кнопку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 Найти модуль - запрет методов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 9 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 9 листопада 2017 28 минут назад, Stealth421 сказал: проверить логин пользователя и через js или css убрать кнопку Логин я Знаю. А примерно есть реализация ? Одну кнопку только. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 в нужный шаблон вставить <?php if ($username == 'логин') { ?> <script type="text/javascript"><!-- $('.delete').remove(); //--></script> <?php } ?> а в нужный контролер $this->load->model('user/user'); $user_info = $this->model_user_user->getUser($this->user->getId()); if ($user_info) { $data['username'] = $user_info['username']; } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 (змінено) Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Змінено 9 листопада 2017 користувачем Leingard 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 Найти модуль - запрет методов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 9 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 9 листопада 2017 28 минут назад, Stealth421 сказал: проверить логин пользователя и через js или css убрать кнопку Логин я Знаю. А примерно есть реализация ? Одну кнопку только. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 в нужный шаблон вставить <?php if ($username == 'логин') { ?> <script type="text/javascript"><!-- $('.delete').remove(); //--></script> <?php } ?> а в нужный контролер $this->load->model('user/user'); $user_info = $this->model_user_user->getUser($this->user->getId()); if ($user_info) { $data['username'] = $user_info['username']; } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 (змінено) Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Змінено 9 листопада 2017 користувачем Leingard 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
maiki Опубліковано: 9 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 9 листопада 2017 28 минут назад, Stealth421 сказал: проверить логин пользователя и через js или css убрать кнопку Логин я Знаю. А примерно есть реализация ? Одну кнопку только. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 в нужный шаблон вставить <?php if ($username == 'логин') { ?> <script type="text/javascript"><!-- $('.delete').remove(); //--></script> <?php } ?> а в нужный контролер $this->load->model('user/user'); $user_info = $this->model_user_user->getUser($this->user->getId()); if ($user_info) { $data['username'] = $user_info['username']; } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 (змінено) Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Змінено 9 листопада 2017 користувачем Leingard 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stealth421 Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 в нужный шаблон вставить <?php if ($username == 'логин') { ?> <script type="text/javascript"><!-- $('.delete').remove(); //--></script> <?php } ?> а в нужный контролер $this->load->model('user/user'); $user_info = $this->model_user_user->getUser($this->user->getId()); if ($user_info) { $data['username'] = $user_info['username']; } 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 (змінено) Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Змінено 9 листопада 2017 користувачем Leingard 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Leingard Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 (змінено) Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Змінено 9 листопада 2017 користувачем Leingard 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 9 листопада 2017 Share Опубліковано: 9 листопада 2017 т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
maiki Опубліковано: 10 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 10 листопада 2017 17 часов назад, Leingard сказал: Для конкретного пользователя? Или для группы пользователей - "Пользователь"? В контроллере common -> header.php добавь строку: $data['checkuser'] = $this->user->getUserName(); и в product_list.tpl где строка кнопки <button type="button" data-toggle="tooltip" title="<?php echo $button_delete; ?>... перед ней вставь <?php if (!$checkuser == "Vasya") { ?> и после нее <?php } ?> где Vasya замени на имя своего Для группы ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 (змінено) В 09.11.2017 в 17:03, chukcha сказал: т.е. нужен Вася? а getUserID() уже не в моде? А если нужно запретить нескольким юзерам? А если нужно запретить группе(группам) А если не только товар, но и категорию, и заказ А если надо запретить редактирование, но разрешить добавлять? А если... Я таких если уже знаю от 20-ти Ну вверху писали про Логин или имя прост, можно и через ID. Что спрашивают, то и пишем. И вообще к чему тут твои высказывания? У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Змінено 16 листопада 2017 користувачем Leingard Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Права Пользователя убрать кнопки
Leingard Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 В 10.11.2017 в 09:29, maiki сказал: Для группы ... Если для группы, тогда изменяем на getUserGroup и там где Vasya меняешь на ID группы (ID группы можно легко узнать - если навести на кнопку "Редактировать" в группах пользователей, то последняя цифра в строке и будет ID) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chukcha Опубліковано: 16 листопада 2017 Share Опубліковано: 16 листопада 2017 31 минуту назад, Leingard сказал: У человека вроде четкая задача, которая решается без модулей за 2 минуты Увы, вы не знаете возможностей пользователей, которые могут преднамеренно навредить 32 минуты назад, Leingard сказал: И вообще к чему тут твои высказывания? Да когда ж вы научитесь вести диалог без тыкания, Я с вами водку не пил и баб не трахал. Ну, если что, вы не знаете что хочет заказчик, и зачем ему это нужно.. Кроме того, вы не знаете какой функционал у заказчика, может быть у него для каждой сущности есть кнопка удаления. Кроме того, вы даже не знаете об уровне знаний и опыта заказчика. Вы ему уже рассказываете как узнать id группы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts