Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 (змінено) Здравствуйте переношу сайт но опенкарт. Хочу сделать ссылки на товар в новом виде. На старом были ссылки: https://site.ru/model.php?id=2376 Новый вид ссылок на товар https://site.ru/2376 Как мне сделать реддирект что бы кто по старым ссылкам шел попадал на новые. Не получается правильно написать в .htaccess Помогите пожалуйста. Змінено 3 жовтня 2017 користувачем Leanidas Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 9 минут назад, Leanidas сказал: Не получает правильно написать в .htaccess Как пробовали? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 3 минуты назад, chukcha сказал: Как пробовали? RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Ясно Посмотрите в сторону RewriteCond ${REQUEST_URI} RewriteRule Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 7 минут назад, chukcha сказал: Ясно Посмотрите в сторону RewriteCond ${REQUEST_URI} RewriteRule Он у меня написан RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 24 минуты назад, chukcha сказал: Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)\&model.php?id= RewriteRule ^(.*)\model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] сделал так не срабатывает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 2 минуты назад, Leanidas сказал: ^(.*)\&model.php?id= что это??? как это правило будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 11 минут назад, chukcha сказал: что это??? как это правило будет работать? сделать так: RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 минуту назад, chukcha сказал: Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. спасибо что помогли) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Помощь с реддиректом при переносе сайта на опенкарт. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 3 минуты назад, chukcha сказал: Как пробовали? RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Ясно Посмотрите в сторону RewriteCond ${REQUEST_URI} RewriteRule Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 7 минут назад, chukcha сказал: Ясно Посмотрите в сторону RewriteCond ${REQUEST_URI} RewriteRule Он у меня написан RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 24 минуты назад, chukcha сказал: Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)\&model.php?id= RewriteRule ^(.*)\model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] сделал так не срабатывает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 2 минуты назад, Leanidas сказал: ^(.*)\&model.php?id= что это??? как это правило будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 11 минут назад, chukcha сказал: что это??? как это правило будет работать? сделать так: RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 минуту назад, chukcha сказал: Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. спасибо что помогли) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Помощь с реддиректом при переносе сайта на опенкарт. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 7 минут назад, chukcha сказал: Ясно Посмотрите в сторону RewriteCond ${REQUEST_URI} RewriteRule Он у меня написан RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 24 минуты назад, chukcha сказал: Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)\&model.php?id= RewriteRule ^(.*)\model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] сделал так не срабатывает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 2 минуты назад, Leanidas сказал: ^(.*)\&model.php?id= что это??? как это правило будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 11 минут назад, chukcha сказал: что это??? как это правило будет работать? сделать так: RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 минуту назад, chukcha сказал: Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. спасибо что помогли) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Помощь с реддиректом при переносе сайта на опенкарт.
Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 24 минуты назад, chukcha сказал: Это написано для другого правила Вам нужно написать свое правило, до правила вами озвученного RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*)\&model.php?id= RewriteRule ^(.*)\model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] сделал так не срабатывает ( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 2 минуты назад, Leanidas сказал: ^(.*)\&model.php?id= что это??? как это правило будет работать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 11 минут назад, chukcha сказал: что это??? как это правило будет работать? сделать так: RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 минуту назад, chukcha сказал: Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. спасибо что помогли) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 11 минут назад, chukcha сказал: что это??? как это правило будет работать? сделать так: RewriteRule ^model.php?id=(.*)$ $1 [R=301,L] ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 жовтня 2017 Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 минуту назад, chukcha сказал: Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. спасибо что помогли) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Leanidas Опубліковано: 3 жовтня 2017 Автор Share Опубліковано: 3 жовтня 2017 1 минуту назад, chukcha сказал: Я вас очень прошу!!! Не играйте в гадалки! Вы хотите сами сделать? Но не знаете как, не хватает знаний и опыта Я вам даю подсказки для самостоятельного поиска, а также даю наводящие вопросы.. Делая что-то - думайте Примеров - масса-массовая. спасибо что помогли) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts