Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 (змінено) http://super-tubing.ru/ сайт уже есть, но это статичный хтмл. Дорисовали кое что: внутряки, корзину, прочий функционал. Можно взять за основу то что есть, и правки из дизайна добавить, и натянуть на опенкарт. Желающие поработать велкам Змінено 25 вересня 2017 користувачем Stepan007 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazein Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Функционал реализован? Есть куда натягивать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... prochet Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 я вижу лендинг, причем тут опенкарт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 @prochet а почему opencart не может быть лендингом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Есть макет в ПСД. На главной остается лендинг, но появляются и внутряки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Добавил внутряки. так же есть страницы статей и каталога статей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... prochet Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 49 минут назад, mazein сказал: @prochet а почему opencart не может быть лендингом? он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 3 часа назад, prochet сказал: он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Ну это каждый решает для себя, что и для чего предназначено. Я вот хочу так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 10 часов назад, Stepan007 сказал: а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 7 минут назад, Stepan007 сказал: ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html А вы, я так понимаю, непосредственный заказчик? Какой у вас бюджет? Больше или меньше озвученных этим товарищем 400 у.е.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 30к бюджет за все странички Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bloodrain777 Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 3 минуты назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Я бы рассмотрел Ваще предлжение. С удовольствием посмотрю на остальные странички. Напишите в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Створення магазинів під ключ Натянуть дизайн на опенкарт Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
prochet Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 я вижу лендинг, причем тут опенкарт? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazein Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 @prochet а почему opencart не может быть лендингом? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Есть макет в ПСД. На главной остается лендинг, но появляются и внутряки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Добавил внутряки. так же есть страницы статей и каталога статей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... prochet Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 49 минут назад, mazein сказал: @prochet а почему opencart не может быть лендингом? он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 3 часа назад, prochet сказал: он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Ну это каждый решает для себя, что и для чего предназначено. Я вот хочу так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 10 часов назад, Stepan007 сказал: а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 7 минут назад, Stepan007 сказал: ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html А вы, я так понимаю, непосредственный заказчик? Какой у вас бюджет? Больше или меньше озвученных этим товарищем 400 у.е.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 30к бюджет за все странички Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bloodrain777 Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 3 минуты назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Я бы рассмотрел Ваще предлжение. С удовольствием посмотрю на остальные странички. Напишите в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Створення магазинів під ключ Натянуть дизайн на опенкарт Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Есть макет в ПСД. На главной остается лендинг, но появляются и внутряки. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Добавил внутряки. так же есть страницы статей и каталога статей. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
prochet Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 49 минут назад, mazein сказал: @prochet а почему opencart не может быть лендингом? он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tank Опубліковано: 25 вересня 2017 Share Опубліковано: 25 вересня 2017 Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 3 часа назад, prochet сказал: он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Ну это каждый решает для себя, что и для чего предназначено. Я вот хочу так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 10 часов назад, Stepan007 сказал: а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 7 минут назад, Stepan007 сказал: ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html А вы, я так понимаю, непосредственный заказчик? Какой у вас бюджет? Больше или меньше озвученных этим товарищем 400 у.е.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 30к бюджет за все странички Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bloodrain777 Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 3 минуты назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Я бы рассмотрел Ваще предлжение. С удовольствием посмотрю на остальные странички. Напишите в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Створення магазинів під ключ Натянуть дизайн на опенкарт Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Бюджет так же как и на веблансере 400$? Хотя там по моему дизайн главной был другим... а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stepan007 Опубліковано: 25 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 25 вересня 2017 3 часа назад, prochet сказал: он может быть чем угодно, но лендинг не для этого предназначен Ну это каждый решает для себя, что и для чего предназначено. Я вот хочу так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 10 часов назад, Stepan007 сказал: а можно ссылку на проект на веблансере? у меня такое ощущение что опять кидалы берут проект на фл и ищут подрядчиков либо просто кидают Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 7 минут назад, Stepan007 сказал: ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html А вы, я так понимаю, непосредственный заказчик? Какой у вас бюджет? Больше или меньше озвученных этим товарищем 400 у.е.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 30к бюджет за все странички Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bloodrain777 Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 3 минуты назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Я бы рассмотрел Ваще предлжение. С удовольствием посмотрю на остальные странички. Напишите в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Створення магазинів під ключ Натянуть дизайн на опенкарт Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 2 часа назад, Tank сказал: Так вот же - https://www.weblancer.net/projects/internet-magaziny-61/sverstat-sajt-i-natyanut-na-opencart-863981/ ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 7 минут назад, Stepan007 сказал: ну это как раз какой-то хрен с fl.ru как посредник решил поработать. скорее все этот: https://www.fl.ru/users/spedfox а вот и отзывы об этом мошеннике) https://доскажалоб.рф/internet/21845-oficialno-podozrvaetsya-v-moshennichestve.html А вы, я так понимаю, непосредственный заказчик? Какой у вас бюджет? Больше или меньше озвученных этим товарищем 400 у.е.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 30к бюджет за все странички Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bloodrain777 Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 3 минуты назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Я бы рассмотрел Ваще предлжение. С удовольствием посмотрю на остальные странички. Напишите в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Створення магазинів під ключ Натянуть дизайн на опенкарт
Stepan007 Опубліковано: 26 вересня 2017 Автор Share Опубліковано: 26 вересня 2017 30к бюджет за все странички Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bloodrain777 Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 3 минуты назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Я бы рассмотрел Ваще предлжение. С удовольствием посмотрю на остальные странички. Напишите в ЛС Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Tank Опубліковано: 26 вересня 2017 Share Опубліковано: 26 вересня 2017 (змінено) 5 минут назад, Stepan007 сказал: 30к бюджет за все странички Хм, бюджет вроде бы нормальный, если моя кандидатура устраивает - пишите, я сделаю. Змінено 26 вересня 2017 користувачем Tank Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
sidoruk2000 Опубліковано: 2 жовтня 2017 Share Опубліковано: 2 жовтня 2017 Готов поработать.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts