Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Включить ЧПУ


oes

Recommended Posts

Доброго времени, уважаемые форумчане! Прошу помощи. Установил движок ocStore 2.3.0.2.3 на локальный сервер (OpenServer). Попытался включить ЧПУ на странице настроек, на вкладке "Сервер" в админке движка. Теперь по страничкам ходить не могу, т.к. Object not found! Ну оно и понятно. Во всплывающей подсказке указано, что нужно настраивать что-то в файле .htaccess. Подскажите, пожалуйста, что там должно быть настроено. Тип ЧПУ указан SeoPro. Заранее благодарен!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 3 months later...
В 27.07.2017 в 11:06, oes сказал:

@ArtemPitov Спасибо! Уже поправил, это я немного затупил, у меня не было включено отображение расширений в файловом менеджере) Еще раз спасибо!

Здравствуйте! Можете объяснить что именно и где поменяли - "у меня не было включено отображение расширений в файловом менеджере"???

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.