Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как узнать option_id и option_value_id товара?


Recommended Posts

Очень нужна подсказка знатоков - как максимально оперативно на Opencart Pro 2.1. можно определять значения option_id и option_value_id товара, по возможности прямо из страницы товара на самом сайте(что идеально) или карточки товара в админке?

 

Обясню ситуацию - товар парсится из нескольких доноров и опции создаются разные, автозаменой в MySql они приводятся к единым значениям, но вот айдишки каждый раз нужно определять. Раньше сайт был на версии 1.5.5.1 и модуль фильтра Coolfilter позволял прямо на фронтенде определять айдишки опций. Тепер версия Opencart Pro 2.1. и модуля фильтра пока нет, нужно как-то по-другому.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Загрузить  в контроллере опции, если не загружены (напимер, $options = $this->model_catalog_product->getProductOptions($product_info['product_id']); ) , и отдать в шаблон массивом. Там вывести нужное.   Без разницы, в каталоге или админке.

  • +1 1
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.