asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 Хотел уточнить у знатоков или у тех, кто пытался это сделать! На моем сайте Opencart идет парс изображений со стороннего сайта по средствам api и не хватает памяти на хостинге для того, чтобы хранить огромное количество изображений... памяти выделено всего 2000 MB Зная, что можно за регистрировать хостинг под эти картинки на сайте ucoz, там ограничений в этом нет и смело можно воспользоваться данным хостинг ом... Вопрос состоит в том, как можно реализовать парс кеша изображений на opencart на хостинг UCOZ Чтобы кеш передавался на сайт UCOZ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 Хотел уточнить у знатоков или у тех, кто пытался это сделать! На моем сайте Opencart идет парс изображений со стороннего сайта по средствам api и не хватает памяти на хостинге для того, чтобы хранить огромное количество изображений... памяти выделено всего 2000 MB Зная, что можно за регистрировать хостинг под эти картинки на сайте ucoz, там ограничений в этом нет и смело можно воспользоваться данным хостинг ом... Вопрос состоит в том, как можно реализовать парс кеша изображений на opencart на хостинг UCOZ Чтобы кеш передавался на сайт UCOZ а ucoz даёт апи? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 а ucoz даёт апи?Если Вы это имеете ввиду, то вот скрин Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 это ж не апи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 это ж не апи. Загнался :))) Вы имели введу API ))) Нет, у них нет APIЭто у меня сайт при помощий API парсит товары :) Я хотел просто кеш со своего сайта направлять на фтп хостинка УКОЗ, чтобы мой мой ФТП главного хостинга был свободный и стабильно работал... Скажем так, сделать хранилище изображений и кеша, сделать на другом сайте, где файловый менеджер безограничений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ?Есть API :))) Если я правильно понял :) Вот скринhttp://faq.ucoz.ru/faq/20-1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её url Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её urlЭто замечательно, но я не знаю языка программирования :))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужен сервис, умеющий принимать картинки в post запросе. на самом деле это одна из многих схем. апи в данном контексте - средство автоматизации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEYW Опубліковано: 20 березня 2012 Share Опубліковано: 20 березня 2012 скажите, а как использовать например субдомен image.site.ru для мультисайта на одном хостинге. Проблема с кэшированием изображений.. В конфигах стоят пути DIR_IMAGE к субдомену с изображениями. В админке превьюшки отображаются, а вот в категориях, продукте изображений нет... Пути к кешу картинок указывает для своего поддомена. Может есть идеи где можно это переделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... ergil Опубліковано: 8 липня 2012 Share Опубліковано: 8 липня 2012 Такая же как проблема, как в сообщении выше. Бился уже несколько раз, ничего не выходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Сохранения CACHE картинок на другом хостинге Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 а ucoz даёт апи?Если Вы это имеете ввиду, то вот скрин Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 это ж не апи. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 это ж не апи. Загнался :))) Вы имели введу API ))) Нет, у них нет APIЭто у меня сайт при помощий API парсит товары :) Я хотел просто кеш со своего сайта направлять на фтп хостинка УКОЗ, чтобы мой мой ФТП главного хостинга был свободный и стабильно работал... Скажем так, сделать хранилище изображений и кеша, сделать на другом сайте, где файловый менеджер безограничений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ?Есть API :))) Если я правильно понял :) Вот скринhttp://faq.ucoz.ru/faq/20-1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её url Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её urlЭто замечательно, но я не знаю языка программирования :))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужен сервис, умеющий принимать картинки в post запросе. на самом деле это одна из многих схем. апи в данном контексте - средство автоматизации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEYW Опубліковано: 20 березня 2012 Share Опубліковано: 20 березня 2012 скажите, а как использовать например субдомен image.site.ru для мультисайта на одном хостинге. Проблема с кэшированием изображений.. В конфигах стоят пути DIR_IMAGE к субдомену с изображениями. В админке превьюшки отображаются, а вот в категориях, продукте изображений нет... Пути к кешу картинок указывает для своего поддомена. Может есть идеи где можно это переделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... ergil Опубліковано: 8 липня 2012 Share Опубліковано: 8 липня 2012 Такая же как проблема, как в сообщении выше. Бился уже несколько раз, ничего не выходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Сохранения CACHE картинок на другом хостинге Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 это ж не апи. Загнался :))) Вы имели введу API ))) Нет, у них нет APIЭто у меня сайт при помощий API парсит товары :) Я хотел просто кеш со своего сайта направлять на фтп хостинка УКОЗ, чтобы мой мой ФТП главного хостинга был свободный и стабильно работал... Скажем так, сделать хранилище изображений и кеша, сделать на другом сайте, где файловый менеджер безограничений Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ?Есть API :))) Если я правильно понял :) Вот скринhttp://faq.ucoz.ru/faq/20-1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её url Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её urlЭто замечательно, но я не знаю языка программирования :))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужен сервис, умеющий принимать картинки в post запросе. на самом деле это одна из многих схем. апи в данном контексте - средство автоматизации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEYW Опубліковано: 20 березня 2012 Share Опубліковано: 20 березня 2012 скажите, а как использовать например субдомен image.site.ru для мультисайта на одном хостинге. Проблема с кэшированием изображений.. В конфигах стоят пути DIR_IMAGE к субдомену с изображениями. В админке превьюшки отображаются, а вот в категориях, продукте изображений нет... Пути к кешу картинок указывает для своего поддомена. Может есть идеи где можно это переделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... ergil Опубліковано: 8 липня 2012 Share Опубліковано: 8 липня 2012 Такая же как проблема, как в сообщении выше. Бился уже несколько раз, ничего не выходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Сохранения CACHE картинок на другом хостинге
asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 ок. как магазин отдаст кеш картинки ucoz'у ?Есть API :))) Если я правильно понял :) Вот скринhttp://faq.ucoz.ru/faq/20-1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её url Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её urlЭто замечательно, но я не знаю языка программирования :))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужен сервис, умеющий принимать картинки в post запросе. на самом деле это одна из многих схем. апи в данном контексте - средство автоматизации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEYW Опубліковано: 20 березня 2012 Share Опубліковано: 20 березня 2012 скажите, а как использовать например субдомен image.site.ru для мультисайта на одном хостинге. Проблема с кэшированием изображений.. В конфигах стоят пути DIR_IMAGE к субдомену с изображениями. В админке превьюшки отображаются, а вот в категориях, продукте изображений нет... Пути к кешу картинок указывает для своего поддомена. Может есть идеи где можно это переделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... ergil Опубліковано: 8 липня 2012 Share Опубліковано: 8 липня 2012 Такая же как проблема, как в сообщении выше. Бился уже несколько раз, ничего не выходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
asusdemo Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужно следующее. post запросом отослать сервису картинку, в ответ получить её urlЭто замечательно, но я не знаю языка программирования :))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
freelancer Опубліковано: 19 березня 2012 Share Опубліковано: 19 березня 2012 нужен сервис, умеющий принимать картинки в post запросе. на самом деле это одна из многих схем. апи в данном контексте - средство автоматизации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DEYW Опубліковано: 20 березня 2012 Share Опубліковано: 20 березня 2012 скажите, а как использовать например субдомен image.site.ru для мультисайта на одном хостинге. Проблема с кэшированием изображений.. В конфигах стоят пути DIR_IMAGE к субдомену с изображениями. В админке превьюшки отображаются, а вот в категориях, продукте изображений нет... Пути к кешу картинок указывает для своего поддомена. Может есть идеи где можно это переделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 months later... ergil Опубліковано: 8 липня 2012 Share Опубліковано: 8 липня 2012 Такая же как проблема, как в сообщении выше. Бился уже несколько раз, ничего не выходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
DEYW Опубліковано: 20 березня 2012 Share Опубліковано: 20 березня 2012 скажите, а как использовать например субдомен image.site.ru для мультисайта на одном хостинге. Проблема с кэшированием изображений.. В конфигах стоят пути DIR_IMAGE к субдомену с изображениями. В админке превьюшки отображаются, а вот в категориях, продукте изображений нет... Пути к кешу картинок указывает для своего поддомена. Может есть идеи где можно это переделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ergil Опубліковано: 8 липня 2012 Share Опубліковано: 8 липня 2012 Такая же как проблема, как в сообщении выше. Бился уже несколько раз, ничего не выходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts