LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Здравствуйте! Сегодня в админку ставили vqmod, но там был старый, поэтому файл нового был удален. После этого сразу выкинуло из админки и пароль "перестал подходить". Сейчас вместо сайта белый экран, ошибки не выдаются. И что самое противное - меняю пароль через БД, но все равно он "не подходит". Пользователь один, права вроде на всё. Что можно сделать? И что вообще произошло?(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Вы сам вкмод обновляли? Или какое-то дополнение? И какие ошибки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Сам вкмод, да. Нужно было создать сеополя для статей. Ошибки при входе в админку No match for Username and/or Password. А ошибки сайта сейчас поищу, не знаю, где смотреть в БД Включила журнал ошибок, но файл /error.log.20170429 почему-то пустой Змінено 29 квітня 2017 користувачем LEVVA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой у вас опенкарт? В теге 156 а сообщение в теме по 2 Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 1561, спасибо. Не подскажете, как перенести тему? Не заметила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите папку с vqmod ом, только скопируйте все xml нужные) сейчас скину вам файлы для замены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 там стоял старый, я заменила только один файл и удалила потом. Спасибо, жду Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Сделайте резервную копию файлов admin/index.php и index.php в корне сайта. И распакуйте в корень этот архив. После можете ставить последний вкмод asds.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Под папкой с vqmod я имею виду папку vqmod в корне сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Спасибо! Начинаю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Все по-прежнему увы( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой файл вы меняли? Когда проблема началась Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Не подходит пароль и белый экран Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Сам вкмод, да. Нужно было создать сеополя для статей. Ошибки при входе в админку No match for Username and/or Password. А ошибки сайта сейчас поищу, не знаю, где смотреть в БД Включила журнал ошибок, но файл /error.log.20170429 почему-то пустой Змінено 29 квітня 2017 користувачем LEVVA Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой у вас опенкарт? В теге 156 а сообщение в теме по 2 Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 1561, спасибо. Не подскажете, как перенести тему? Не заметила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите папку с vqmod ом, только скопируйте все xml нужные) сейчас скину вам файлы для замены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 там стоял старый, я заменила только один файл и удалила потом. Спасибо, жду Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Сделайте резервную копию файлов admin/index.php и index.php в корне сайта. И распакуйте в корень этот архив. После можете ставить последний вкмод asds.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Под папкой с vqmod я имею виду папку vqmod в корне сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Спасибо! Начинаю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Все по-прежнему увы( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой файл вы меняли? Когда проблема началась Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Не подходит пароль и белый экран Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 1561, спасибо. Не подскажете, как перенести тему? Не заметила Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите папку с vqmod ом, только скопируйте все xml нужные) сейчас скину вам файлы для замены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 там стоял старый, я заменила только один файл и удалила потом. Спасибо, жду Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Сделайте резервную копию файлов admin/index.php и index.php в корне сайта. И распакуйте в корень этот архив. После можете ставить последний вкмод asds.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Под папкой с vqmod я имею виду папку vqmod в корне сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Спасибо! Начинаю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Все по-прежнему увы( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой файл вы меняли? Когда проблема началась Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Не подходит пароль и белый экран Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 там стоял старый, я заменила только один файл и удалила потом. Спасибо, жду Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Сделайте резервную копию файлов admin/index.php и index.php в корне сайта. И распакуйте в корень этот архив. После можете ставить последний вкмод asds.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Под папкой с vqmod я имею виду папку vqmod в корне сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Спасибо! Начинаю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Все по-прежнему увы( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой файл вы меняли? Когда проблема началась Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Не подходит пароль и белый экран Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Под папкой с vqmod я имею виду папку vqmod в корне сайта Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Спасибо! Начинаю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Все по-прежнему увы( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой файл вы меняли? Когда проблема началась Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Не подходит пароль и белый экран Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Спасибо! Начинаю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Все по-прежнему увы( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) Какой файл вы меняли? Когда проблема началась Змінено 29 квітня 2017 користувачем baster789 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Не подходит пароль и белый экран
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 сейчас еще раз проверю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 На край можете мне доступ дать, либо через teamviwer глянем. Вы с phpmyadmin (штука где можно таблицы в базе редактировать) работали раньше? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Blade Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baster789 Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Только что, Blade сказал: Удалите кеш вкмод Включите ошибки в пхп.ини Думаю, если автор удалила папку с vqmod по моему совету и заменила индексы на оригиналы, то проблема явно не с вкмодом) Для автора: ошибки в php.ini (в корне сайта) включаются путем убирания " ; " (точки с запятой) перед display_errors = 1; и error_reporting = E_ALL; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 baster789, работала, но только сегодня. Я там меняла пароль после того, как он перестал подходить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 Теперь ошибка 403 вместо сайта. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LEVVA Опубліковано: 29 квітня 2017 Автор Share Опубліковано: 29 квітня 2017 да, посмотрите, буду очень благодарна! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unixweb Опубліковано: 29 квітня 2017 Share Опубліковано: 29 квітня 2017 (змінено) 34 минуты назад, LEVVA сказал: да, посмотрите, буду очень благодарна! Пишите помогу. Нужно смотреть лог ошибок apache и ошибки php. Змінено 29 квітня 2017 користувачем unixweb Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts