Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблема с валютой


SWAT89

Recommended Posts

Народ беда, хочу по умолчанию рубли чтоб были на сайте. Ставлю им в админке 1.00000 а доллару ставлю 0.0697 и проверяю на сайте, рубил показывает все четко, перевожу в доллары валюту и получаю какую то мифическую сумму что у меня 2500 рублей в долларах это аж 230 баксов, но на этом сюрпризы не закончились, стоит мне только пере зайти в админку и долларам снова возвращается показатель 1.00000.


Вопрос как сделать чтобы рубли переводило в доллары так как должно какие значения нужно прописать доллару ? может есть модуль который вообще сам будет обновлять курсы валют в реальном времени.


в общем Бедаааа

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Ну вот сейчас я на по умолчанию изменил на рубли, у них стоит значение 1.0000 долларам я прописал 0.2958 и все равно переводит не правильно. он 3200 р переводит как 95 $ а при курсе 29.58 калькулятор обычный переводит как 103 $

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.