Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Иногда не срабатывает метод install() в модулях. Никто не сталкивался?

Recommended Posts

Я в своих модулях часто использую метод install() и uninstall() через которые очень удобно например добавлять и удалять таблицы бази данных, создавать какие-то настройки по умолчанию итд. 

НО последнее время начал замечать, что у некоторых покупателей это не работает, при установке модуля метод install() просто не вызывается. 
Подозреваю, это может быть из-за конфликта с другим модулем или особенностью какой-то сборки.
Может кто сталкивался? чтобы долго не копаться в коде.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

2 minutes ago, serega-lomik said:

В одной из версий модификатора для опенкарт версии 2.1 в шаблоне юнишоп была ошибка, приводящая к такому. На сколько я знаю, устранена достаточно давно.

о, спасибо за наводку, проверю. 

Надіслати

3 minutes ago, serega-lomik said:

Автором шаблона являлся я, ошибка проявлялась на опенкарт 2.1,  если что, пишите.

а что именно в модификаторе было? что за ошибка? 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.