neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем здравствуйте. Проблема при сохранении товара или категории. Скрин приложил. Помогите кто чем сможет. Либо называйте цену, будем платить. Устал уже бороться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 Вы это правильной версии установили? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 не уверен. Уже все удалил. Делал откат и на неделю даже. Не помогает. Если не правильной, это и есть причина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 не уверен. Уже все удалил. Делал откат и на неделю даже. Не помогает. Если не правильной, это и есть причина? ну, если вы его покупали, то скачайте для 2.3, поставьте и посмотрите, чё будет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 пробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 Выключите его и используйте вот это решение для заполнения ЧПУ Оно бесплатное и прекрасно работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Вы это правильной версии установили? да 2.3 стоит. Пытаюсь поставить, говорит что уже есть такой файл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. при его отключении не чего не решается. Буду пробовать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 А у него модификатор есть? Вы очистили их кэш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 ты карту написал а сообщение то скрылось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 давай свои цифры карты и телефона. так как я чайник, буду оплачивать твой телефон регулярно))). я сам с Владивостока Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем огромное спасибо. Проблема решена благодаря php5Карту так и недал. Прими благодарности в твой адрес. Дай бог тебе здоровья. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Решено] ошибки при СОХРАНЕНИИ товара или КАТЕГОРИИ Версия ocStore 2.3.0.2 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 не уверен. Уже все удалил. Делал откат и на неделю даже. Не помогает. Если не правильной, это и есть причина? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 не уверен. Уже все удалил. Делал откат и на неделю даже. Не помогает. Если не правильной, это и есть причина? ну, если вы его покупали, то скачайте для 2.3, поставьте и посмотрите, чё будет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 пробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 Выключите его и используйте вот это решение для заполнения ЧПУ Оно бесплатное и прекрасно работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Вы это правильной версии установили? да 2.3 стоит. Пытаюсь поставить, говорит что уже есть такой файл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. при его отключении не чего не решается. Буду пробовать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 А у него модификатор есть? Вы очистили их кэш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 ты карту написал а сообщение то скрылось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 давай свои цифры карты и телефона. так как я чайник, буду оплачивать твой телефон регулярно))). я сам с Владивостока Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем огромное спасибо. Проблема решена благодаря php5Карту так и недал. Прими благодарности в твой адрес. Дай бог тебе здоровья. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Решено] ошибки при СОХРАНЕНИИ товара или КАТЕГОРИИ Версия ocStore 2.3.0.2 Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 пробую Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 Выключите его и используйте вот это решение для заполнения ЧПУ Оно бесплатное и прекрасно работает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Вы это правильной версии установили? да 2.3 стоит. Пытаюсь поставить, говорит что уже есть такой файл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. при его отключении не чего не решается. Буду пробовать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 А у него модификатор есть? Вы очистили их кэш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 ты карту написал а сообщение то скрылось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 давай свои цифры карты и телефона. так как я чайник, буду оплачивать твой телефон регулярно))). я сам с Владивостока Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем огромное спасибо. Проблема решена благодаря php5Карту так и недал. Прими благодарности в твой адрес. Дай бог тебе здоровья. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання [Решено] ошибки при СОХРАНЕНИИ товара или КАТЕГОРИИ Версия ocStore 2.3.0.2
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Вы это правильной версии установили? да 2.3 стоит. Пытаюсь поставить, говорит что уже есть такой файл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. при его отключении не чего не решается. Буду пробовать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 А у него модификатор есть? Вы очистили их кэш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 ты карту написал а сообщение то скрылось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 давай свои цифры карты и телефона. так как я чайник, буду оплачивать твой телефон регулярно))). я сам с Владивостока Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем огромное спасибо. Проблема решена благодаря php5Карту так и недал. Прими благодарности в твой адрес. Дай бог тебе здоровья. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 блин, ну отключите его и посмотрите, что без него будет. если без него всё ок, то задайте вопрос разработчику или используйте решение, на которое я вам ссылку дал. при его отключении не чего не решается. Буду пробовать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
php5 Опубліковано: 12 січня 2017 Share Опубліковано: 12 січня 2017 А у него модификатор есть? Вы очистили их кэш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 ты карту написал а сообщение то скрылось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 давай свои цифры карты и телефона. так как я чайник, буду оплачивать твой телефон регулярно))). я сам с Владивостока Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем огромное спасибо. Проблема решена благодаря php5Карту так и недал. Прими благодарности в твой адрес. Дай бог тебе здоровья. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ця тема закрита для публікації повідомлень. Share More sharing options... Передплатники 0
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 ты карту написал а сообщение то скрылось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 давай свои цифры карты и телефона. так как я чайник, буду оплачивать твой телефон регулярно))). я сам с Владивостока Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neo740 Опубліковано: 12 січня 2017 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2017 Всем огромное спасибо. Проблема решена благодаря php5Карту так и недал. Прими благодарности в твой адрес. Дай бог тебе здоровья. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts