Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблема с модулями при переключении на русский язык


Hazar

Recommended Posts

Здравствуйте, беспокоит одна проблема в версии

v1.5.1.3 при установке русского языка и переключении в админ панели на русский язык раздел модули не работает и выдаёт ошибку

Notice: Error: Could not load language module/tg_caramella_banner! in /home/amkor/public_html/flowerbi.ru/system/library/language.php on line 26

Уже был опыт не особо хороший, когда полностью заполнил движок и всё сделал, а оказалась ошибка при загрузке в движке, пришлось переделывать. Вот сейчас прощу Вас дорогие форумчане о помощи разобраться, прежде, чем грузить контент туда. Заранее Спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Я закинул это файл, оказалось не достаточно, закинул все файлы с этого шаблона tg_caramella_cp, tg_caramella_slideshow, tg_caramella_paymentimages, tg_caramella_banner и только тогда заработал движок нормально. Кстати эти файлы никак не скажутся на работу движка в данной папке?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Вообще в архивном файле должно было быть что-то типа reed.txt с правилами установки. Но раз ошибки у вас не выскочило и файлы в папках english лежат в том же порядке что и теперь в russian все должно работать правильно.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.