Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Перенос плагинов без БД

Piniella

Recommended Posts

Доброго время суток =) 

Дело в том что меня попросили перекинуть пару модулей с одного магазина на opencart на другой. Но вот беда, мне скинули сайт(папку) без базы данных, и нет возможности получить ту самую базу. 

Вопрос собственно , можно ли перенести модули без базы данных так что бы они работали? 

На данный момент они отображаются в админке, но когда создаешь новую схему нет возможности их там выбрать 

Спасибо за ранее всем неравнодушным =)

P.S. Да, я ну вот на столько новичек и только учусь =)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Дело в том что меня попросили перекинуть ...

P.S. Да, я ну вот на столько новичек и только учусь =)

Те кто просил в курсе, что вы педали путаете?

• +1 1
Надіслати

Вопрос собственно , можно ли перенести модули без базы данных так что бы они работали?

простое копирование файлов не даст гарантии работоспособности модуля на другом хосте

зависит от множества факторов - самих модулей (вносили ли они изменения в БД, есть ли у них защита и тд) и наличия опыта/квалификации у исполнителя

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.