Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

модификация без vqmod'а

HappyUser

Recommended Posts

Уважаемые профи!

Решил задать наверное глупый вопрос а может и нет.

Есть модуль или плагин не знаю как правильно который добавляет 3ех уровневое меню (ВЕРТИКАЛЬНОЕ) в категориях слева (не горизонтальное)

модуль маленький XML файл по сути небольшой. (Сам файлик вроде прикрепил к сообщению)

Но в руководстве по установке написано что требует vqmod (что это такое и для чего нужно я смутно понял, но одно понял что vqmod глючит бывает, создает конфликты и тормозит работу сайта.)

Теперь вопрос, куда вставить этот код если я не хочу устанавливать vqmod то есть напрямую куда его в сайт встроить )))

Заранее спс. Надеюсь данная тема будет полезна не только мне но и всем новичкам )))

CategoriesMenu3rdLevel.xml

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

в общем сделал, правда не сам мне помогли, но теперь другая проблема появилась

3ий уровень визуально оформлен как 2ой на одном вертикальном уровне, чтобы понятно приложил картинку видно что третий уровень выделен красными стрелками должен быть сдвинут вправо

это делается через стили css? верно? если да то куда дописать свой стиль?

заранее спасибо

post-715751-0-08290700-1480696134_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.