Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кодировка сайта

sseoh

Recommended Posts

Всем привет, вообщем на стадии разработки магазина заметил, что мой сайт не хочет "говорить по русски".

Если зайти на мой RSS (Модуль google_base) http://shipli.ru/index.php?route=feed/google_base то можно увидеть заместо русских символов - буржуйские.

Так же заметил, что мой сайт роботы видят совсем не так как надо

РњРѕСЏ РєРѕСЂР·РеРЅР° 0 товар(Р°/РѕРІ) - 0.00 СЂ. Добро пожаловать! Р’РѕР№РґРете РеР»Ре зарегРестрРеруйтесь . Главная ЗакладкРе (0) СравнРеть (0) РњРѕР№ аккаунт РњРѕСЏ РєРѕСЂР·РеРЅР° ОформРеть Аксессуары Flat (1) InBe (0) Quadria (0) Sjokker (0) Slim (0) Ванны Ре РґСѓС€Ре First (2) InBe (0) Wash Me (0) Зеркала Ре освещенРеРµ First (0) Hold Me (0) Look at Me (0) Shine on Me (0) Wash Me (0) Краны Ре СЃР»РеРІС‹ Flush (0) Freddo (0) InBe (0) Mini Wash Me (0) MiniSuk (0) Wash Me (0) Мебель First (0) Wash Me (0) РаковРеРЅС‹ First (19) Wash Me (23) Туалеты Ре Р±РеРґРµ First (5) УмывальнРеРєРе First (1) Flush (44) Mini Wash Me (20) <!-- /* Notice : Undefined variable: modules in /var/www/shipli/data/www/shipli.ru/catalog/view/theme/furniture/template/common/header.tpl on line 175 Warning : Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/shipli/data/www/shipli.ru/catalog/view/theme/furniture/template/common/header.tpl on line 175 */--> МагазРеРЅ СЌР»Ретной сантехнРеРєРе Shipli.ru Рекомендуемые Wash Me washbasin 70 cm НалРеС‡РеРµ: Предзаказ Модель: Wash Me washbasin 70 cm concrete, supports included 0.00 СЂ. РљСѓРїРеть Wash Me washbasin 50 cm НалРеС‡РеРµ: Предзаказ Модель: Wash Me washbasin 50 cm mat black ceramics 0.00 СЂ. РљСѓРїРеть Wash Me double washbasin 90 cm НалРеС‡РеРµ: Предзаказ Модель: Wash Me double washbasin 90 cm Aluite 0.00 СЂ. РљСѓРїРеть РнформачРеСЏ Рћ нас РнформачРеСЏ Рѕ доставке РџРѕР»РеС‚РеРєР° БезопасностРе УсловРеСЏ соглашенРеСЏ Служба поддержкРе Р’РѕРїСЂРѕСЃС‹ Ре ответы Связаться СЃ намРе Возврат товара Карта сайта ДополнРетельно РџСЂРѕРеР·РІРѕРґРетелРе (бренды) Подарочные сертРеС„Рекаты Партнёрская программа РђРєС‡РеРе Р›Речный КабРенет Р›Речный КабРенет РсторРеСЏ заказов ЗакладкРе Рассылка created by

Подскажите что делать???

Пытался в .htaccess прописать

AddDefaultCharset utf-8
AddCharset utf-8 *
<IfModule mod_charset.c>
	CharsetSourceEnc utf-8
	CharsetDefault utf-8
</IfModule>
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 3 weeks later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.