Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

модуль категории

antonrus

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Если я правильно понял то ТС имеет в виду следующее. В шапке, например, список главных категорий, при нажатии на них пользователь попадает в выбранную категорию а слева, например, отображается список подкатегорий. Я тоже сталкивался с такой проблемой, решал путем переписывания стандартного кода в контроллерах, правда кое что у меня так и не получилось. Может есть какое то готовое решение?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Если я правильно понял то ТС имеет в виду следующее. В шапке, например, список главных категорий, при нажатии на них пользователь попадает в выбранную категорию а слева, например, отображается список подкатегорий. Я тоже сталкивался с такой проблемой, решал путем переписывания стандартного кода в контроллерах, правда кое что у меня так и не получилось. Может есть какое то готовое решение?

Вам в категории надо показывать только подкатегории данной категории ? или подойдет и вариант показывать от 0 категории ?
Надіслати

ну я себе делал чтобы показывало все от категории 0 с разворотом до 3го уровня вложенности а такого чтобы показывало только подкатегории категории не делал

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.