chukcha Опубліковано: 23 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 січня 2021 зачем.. я его и здесь скачать могу var recalculated = price - ( price * precent / 100 ); recalculated = Math.round(recalculated); Как-то так Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... frank15 Опубліковано: 23 січня 2021 Share Опубліковано: 23 січня 2021 12 минут назад, chukcha сказал: зачем.. я его и здесь скачать могу var recalculated = price - ( price * precent / 100 ); recalculated = Math.round(recalculated); Как-то так Я правильно понимаю, данный код изменить в модификаторе? Если да, то пишет ошибку "You have not added author tag!" при сохранении. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 23 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 січня 2021 <author>SlaSoft</author> <link>SlaSoft</link> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 (змінено) при выборе опции товара и добавлении в корзину начало показывать цену без скидки, подскажите, с чем это может быть связано? Змінено 11 лютого 2021 користувачем zhizherinv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... Allaur Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 Я так понимаю проценты указываются только в админке. Типа чтоб не заморачиваться высчитывая проценты в акциях. А вывод стикера в процентах для покупателей не планируется? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 23 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2021 1 час назад, Allaur сказал: Я так понимаю проценты указываются только в админке. Типа чтоб не заморачиваться высчитывая проценты в акциях. А вывод стикера в процентах для покупателей не планируется? Именно, толко для удобства Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 4 минуты назад, Soznanie сказал: Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. а его под тройку вроде нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 8 минут назад, chukcha сказал: а его под тройку вроде нет Понял. Жаль( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 20 часов назад, Soznanie сказал: Понял. Жаль( Че жалеть то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 18 часов назад, chukcha сказал: Че жалеть то? Спасибо большое. Я установил и обновил модификаторы, но поле с процентами к сожалению так и не появилось. Подскажите, пожалуйста, что я мог не так сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
frank15 Опубліковано: 23 січня 2021 Share Опубліковано: 23 січня 2021 12 минут назад, chukcha сказал: зачем.. я его и здесь скачать могу var recalculated = price - ( price * precent / 100 ); recalculated = Math.round(recalculated); Как-то так Я правильно понимаю, данный код изменить в модификаторе? Если да, то пишет ошибку "You have not added author tag!" при сохранении. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 23 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 січня 2021 <author>SlaSoft</author> <link>SlaSoft</link> Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zhizherinv Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 (змінено) при выборе опции товара и добавлении в корзину начало показывать цену без скидки, подскажите, с чем это может быть связано? Змінено 11 лютого 2021 користувачем zhizherinv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... Allaur Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 Я так понимаю проценты указываются только в админке. Типа чтоб не заморачиваться высчитывая проценты в акциях. А вывод стикера в процентах для покупателей не планируется? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 23 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2021 1 час назад, Allaur сказал: Я так понимаю проценты указываются только в админке. Типа чтоб не заморачиваться высчитывая проценты в акциях. А вывод стикера в процентах для покупателей не планируется? Именно, толко для удобства Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 4 минуты назад, Soznanie сказал: Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. а его под тройку вроде нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 8 минут назад, chukcha сказал: а его под тройку вроде нет Понял. Жаль( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 20 часов назад, Soznanie сказал: Понял. Жаль( Че жалеть то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 18 часов назад, chukcha сказал: Че жалеть то? Спасибо большое. Я установил и обновил модификаторы, но поле с процентами к сожалению так и не появилось. Подскажите, пожалуйста, что я мог не так сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 11 лютого 2021 Share Опубліковано: 11 лютого 2021 (змінено) при выборе опции товара и добавлении в корзину начало показывать цену без скидки, подскажите, с чем это может быть связано? Змінено 11 лютого 2021 користувачем zhizherinv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Allaur Опубліковано: 23 квітня 2021 Share Опубліковано: 23 квітня 2021 Я так понимаю проценты указываются только в админке. Типа чтоб не заморачиваться высчитывая проценты в акциях. А вывод стикера в процентах для покупателей не планируется? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 23 квітня 2021 Автор Share Опубліковано: 23 квітня 2021 1 час назад, Allaur сказал: Я так понимаю проценты указываются только в админке. Типа чтоб не заморачиваться высчитывая проценты в акциях. А вывод стикера в процентах для покупателей не планируется? Именно, толко для удобства Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 6 months later... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 4 минуты назад, Soznanie сказал: Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. а его под тройку вроде нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 8 минут назад, chukcha сказал: а его под тройку вроде нет Понял. Жаль( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 20 часов назад, Soznanie сказал: Понял. Жаль( Че жалеть то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 18 часов назад, chukcha сказал: Че жалеть то? Спасибо большое. Я установил и обновил модификаторы, но поле с процентами к сожалению так и не появилось. Подскажите, пожалуйста, что я мог не так сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 4 минуты назад, Soznanie сказал: Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как установить модуль? opencart 3.0.3.3 (rs.3). Пишет, что неправильный тип файла. а его под тройку вроде нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 8 минут назад, chukcha сказал: а его под тройку вроде нет Понял. Жаль( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 20 часов назад, Soznanie сказал: Понял. Жаль( Че жалеть то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 18 часов назад, chukcha сказал: Че жалеть то? Спасибо большое. Я установил и обновил модификаторы, но поле с процентами к сожалению так и не появилось. Подскажите, пожалуйста, что я мог не так сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Soznanie Опубліковано: 27 жовтня 2021 Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 8 минут назад, chukcha сказал: а его под тройку вроде нет Понял. Жаль( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 27 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 27 жовтня 2021 20 часов назад, Soznanie сказал: Понял. Жаль( Че жалеть то? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 18 часов назад, chukcha сказал: Че жалеть то? Спасибо большое. Я установил и обновил модификаторы, но поле с процентами к сожалению так и не появилось. Подскажите, пожалуйста, что я мог не так сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 18 часов назад, chukcha сказал: Че жалеть то? Спасибо большое. Я установил и обновил модификаторы, но поле с процентами к сожалению так и не появилось. Подскажите, пожалуйста, что я мог не так сделать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 30 минут назад, chukcha сказал: вполне может быть - смотрите в лог ошибок наличие пробела в строке шаблона при закрытии эементе " />" "/>" Играют роль Я проверял на opencart 3.0.2 В логе ошибок нет. Подскажите, пожалуйста, где мне найти эту строчку, чтобы пробел убрать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 43 минуты назад, Soznanie сказал: В логе ошибок нет в логах модификаторв 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut
Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 22 минуты назад, chukcha сказал: в логах модификаторв Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 28 жовтня 2021 Автор Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 Цитата MOD: Set discount or special price by percent! FILE: admin/view/template/catalog/product_form.twig CODE: <td class="text-right"><input type="text" name="product_special[{{ special_row }}][price]" value="{{ product_special.price }}" placeholder="{{ entry_price }}" class="form-control" /></td> NOT FOUND - OPERATIONS ABORTED! Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Цены, скидки, акции, подарки Модуль Проценты в акциях и скидках [Поддержка]
Soznanie Опубліковано: 28 жовтня 2021 Share Опубліковано: 28 жовтня 2021 13 минут назад, chukcha сказал: Вот у меня было пробуйте specials_percent.ocmod.zip 1 \u043a\u0411 · 0 downloads Ураааа!!! Заработало!!! Спасибо, добрый человек Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 Добрый день! Модуль хороший, но есть один минус. Если цена указана 0 и зависит от выбранных опций, то цена не отображается в процентах. Подскажите пожалуйста, как сделать так, чтобы все работало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 не понимаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 9:58 AM, chukcha said: не понимаю Цена на товар указана 0, а формирование ее зависит от опций. Например 1 опция - 100р, 2 опция 200р. В зависимости от выбранных опций формируется конечная цена. А если в модуле указать 20% скидку, то при выборе опций не вычитаются 20% Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 19 червня 2022 Автор Share Опубліковано: 19 червня 2022 Это решение только для админки 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 Вперед Сторінка 2 з 2 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки понял. А оно еще и сначала прибавляет 20%, потом вычитает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
psychophobie Опубліковано: 19 червня 2022 Share Опубліковано: 19 червня 2022 On 6/19/2022 at 10:51 AM, chukcha said: Это решение только для админки Здесь все понятно. Именно так оно и нужно. А можно ли сделать так, чтоб скидка распронялась еще и на опции? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergusnet Опубліковано: 22 березня Share Опубліковано: 22 березня (змінено) 19.06.2022 в 10:51, chukcha сказал: Это решение только для админки Не знаю, не знаю — почему только для админки? Поставил себе на ocStore 3.0.3.7 в связке с HYPER Dynamic price of options. Как по мне модуль просто отличный. Акция цены товара отображается, допилил шаблон продукта немного, и на фронтенде в опциях появилась цена со скидкой и без скидки. Автору категоричная благодарность! Змінено 22 березня користувачем Sergusnet Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts