Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Доставка по городу

Recommended Posts

ocStore 2.1 Каким образом реализовать "Доставку по городу". Есть, самовывоз, есть доставка почтой с корректировкой цен, но вот по городу ничего найти не могу. Из бесплатного. Тупо чтобы было "Доставка по Новосибирску" - цена. Стандартными методами ничего не получилось. У кого как  это работает?

Еще пытался прикрутить модуль "доставка от суммы", но он у меня не выводится в шаблоне, походу версия не та.

Змінено користувачем dved
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

у меня реализованно так, фиксированная доставка, и установлено географическая зона г.Санкт Петербург, при покупке товара, покупатель вводит город доставки спб и для него появляются 2 вида доставки, самовывоз и фик. доставка по городу 300 руб.

Надіслати

у меня реализованно так, фиксированная доставка, и установлено географическая зона г.Санкт Петербург, при покупке товара, покупатель вводит город доставки спб и для него появляются 2 вида доставки, самовывоз и фик. доставка по городу 300 руб.

а вот у меня нет такого. Тупо пишет фиксированная доставка

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.