Garik72 Опубліковано: 27 серпня 2017 Share Опубліковано: 27 серпня 2017 (змінено) Вопрос к автору модуля: как применить данный модуль к схемам магазина? Например, на странице и схеме "производители" я меню видеть не хочу. Змінено 27 серпня 2017 користувачем Garik72 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 27 серпня 2017 Автор Share Опубліковано: 27 серпня 2017 не как , пока я не сделаю дополнение к нему , которое позволит выводить вертикальное меню в схемах этим сейчас и занимаюсь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Garik72 Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 В 27.08.2017 в 23:07, 29aleksey сказал: не как , пока я не сделаю дополнение к нему , которое позволит выводить вертикальное меню в схемах этим сейчас и занимаюсь Есть какие то сроки, когда вы это сделаете? Без схем использование модуля на рабочем магазине невозможно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... T3X Опубліковано: 19 жовтня 2017 Share Опубліковано: 19 жовтня 2017 При использовании вертикального меню хотелось бы реализовать задержку дропдавна и появление #menu-vertical-list + #menuMask #menuMask мне удалось реализовать плавное появление по принципу http://jsfiddle.net/xandeadx/3q4fcjyp/2/ как здесь, но вот menu-vertical-list никак не могу сделать. Подскажите что менять надо и как? спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 21 жовтня 2017 Share Опубліковано: 21 жовтня 2017 модуль можно как то совместить с шаблоном может кто уже делал такой вариант ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... virtas Опубліковано: 1 листопада 2017 Share Опубліковано: 1 листопада 2017 Прокручиваю страницу в низ и меню перестает работать и что самое интересное меню главные категории ссылки не работают а в выпадающем меню под категории работают Сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... apex1977 Опубліковано: 20 листопада 2017 Share Опубліковано: 20 листопада 2017 Спасибо автору! Модуль отличный. Автор помог установить на мой шаблон и настроить под мои требования. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 скажите а как сделать что бы меню сворачивалось не при 767 а допустим при 900 уже ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 22 листопада 2017 править файлы нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 (змінено) 1 час назад, 29aleksey сказал: править файлы нужно А много их там править ? подскажите где какие значения нужно поставить ?вот тут сайт Змінено 22 листопада 2017 користувачем virtas Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 22 листопада 2017 для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 9 минут назад, 29aleksey сказал: для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Что бы вот так вот складывалось уже при 1100px Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... StMarsh Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Подскажите пожалуйста как прикрутить модуль к недефолтной теме. Заранее благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... dm666 Опубліковано: 22 лютого 2018 Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Купил, установил, автор оперативно доработал , все супер, автору респект) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danilk Опубліковано: 24 лютого 2018 Share Опубліковано: 24 лютого 2018 Добрый день, поставил меню на стандартный шаблон opencart 2.0.1, все встало без проблем а вот на shop store 2 не выводит меню, что нужно сдалать чтобы заработало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... StMarsh Опубліковано: 26 лютого 2018 Share Опубліковано: 26 лютого 2018 (змінено) Тут 2 месяца ждешь ответ на простой(как оказалось) вопрос. А тут 8 минут и ответ на "позитивный" комментарий. Совпадение? Не думаю. Змінено 26 лютого 2018 користувачем StMarsh Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Здравствуйте, купил ваш модуль, не пойму какой файл скачивать для opencart 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Скачал вот этот файл Megamenu_Pro_v1.2_2010_2011_2020_2.0.3.1.zip обновил модификаторы и теперь сайт выдаёт ошибку: Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/tehnowolfr/tehnowolf.ru/docs/system/storage/modification/catalog/view/theme/default/template/common/home.tpl on line 5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 И в редактор модуля не могу зайти, пишет: У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... QZero Опубліковано: 1 березня 2018 Share Опубліковано: 1 березня 2018 (змінено) А есть какое ни то демо для локального сервера? А то получается дважды покупать надо, или же... если я, на локальном сервере назову домен точно так же как планирую назвать его в интернете, то все прокатит? Ну даже не то что планирую а я с начала зарегистрирую домен, а потом куплю модуль, но сборку буду делать на локальном сервере, а потом просто перезалью его на нормальный хостинг, так прокатит? Если да, то получается можно спокойно так все модуля покупать, если локальное и реальное имя совпадают..... Заранее спасибо за ответ, а то может я тут расфантазировался, а в реальности так и не прокатит=) Змінено 1 березня 2018 користувачем QZero Орфографические ошибки =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... mtel Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 Здравствуйте. Подскажите, при открытии в мобильнике (горизонтальное меню), категории пишутся белым цветом на прозрачном фоне. Где в СSS поменять цвет фона (сделать не прозрачным), а так же сам цвет текста. (такой вид только при просмотре с мобильника, при просмотре с ПК всё отлично). Версия 2.0.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 #horizontal-menu .nav > li > a в megamenu.css насколько я помню там по дефолту стоит прозрачный фон. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sanyok Опубліковано: 18 березня 2018 Share Опубліковано: 18 березня 2018 Здравствуйте. Воозможно ли сделать такое меню ? Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 березня 2018 Автор Share Опубліковано: 18 березня 2018 Добрый день такого вида меню нет. но я подумаю на такой реализацией для простого вида вроде не плохо смотрится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Вперед Сторінка 6 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 071 перегляд gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 539 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 95 992 перегляди katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 303 перегляди 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Garik72 Опубліковано: 28 вересня 2017 Share Опубліковано: 28 вересня 2017 В 27.08.2017 в 23:07, 29aleksey сказал: не как , пока я не сделаю дополнение к нему , которое позволит выводить вертикальное меню в схемах этим сейчас и занимаюсь Есть какие то сроки, когда вы это сделаете? Без схем использование модуля на рабочем магазине невозможно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
T3X Опубліковано: 19 жовтня 2017 Share Опубліковано: 19 жовтня 2017 При использовании вертикального меню хотелось бы реализовать задержку дропдавна и появление #menu-vertical-list + #menuMask #menuMask мне удалось реализовать плавное появление по принципу http://jsfiddle.net/xandeadx/3q4fcjyp/2/ как здесь, но вот menu-vertical-list никак не могу сделать. Подскажите что менять надо и как? спасибо. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
virtas Опубліковано: 21 жовтня 2017 Share Опубліковано: 21 жовтня 2017 модуль можно как то совместить с шаблоном может кто уже делал такой вариант ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
virtas Опубліковано: 1 листопада 2017 Share Опубліковано: 1 листопада 2017 Прокручиваю страницу в низ и меню перестает работать и что самое интересное меню главные категории ссылки не работают а в выпадающем меню под категории работают Сайт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apex1977 Опубліковано: 20 листопада 2017 Share Опубліковано: 20 листопада 2017 Спасибо автору! Модуль отличный. Автор помог установить на мой шаблон и настроить под мои требования. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 скажите а как сделать что бы меню сворачивалось не при 767 а допустим при 900 уже ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 22 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 22 листопада 2017 править файлы нужно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 (змінено) 1 час назад, 29aleksey сказал: править файлы нужно А много их там править ? подскажите где какие значения нужно поставить ?вот тут сайт Змінено 22 листопада 2017 користувачем virtas Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 22 листопада 2017 для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 9 минут назад, 29aleksey сказал: для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Что бы вот так вот складывалось уже при 1100px Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... StMarsh Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Подскажите пожалуйста как прикрутить модуль к недефолтной теме. Заранее благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... dm666 Опубліковано: 22 лютого 2018 Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Купил, установил, автор оперативно доработал , все супер, автору респект) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danilk Опубліковано: 24 лютого 2018 Share Опубліковано: 24 лютого 2018 Добрый день, поставил меню на стандартный шаблон opencart 2.0.1, все встало без проблем а вот на shop store 2 не выводит меню, что нужно сдалать чтобы заработало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... StMarsh Опубліковано: 26 лютого 2018 Share Опубліковано: 26 лютого 2018 (змінено) Тут 2 месяца ждешь ответ на простой(как оказалось) вопрос. А тут 8 минут и ответ на "позитивный" комментарий. Совпадение? Не думаю. Змінено 26 лютого 2018 користувачем StMarsh Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Здравствуйте, купил ваш модуль, не пойму какой файл скачивать для opencart 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Скачал вот этот файл Megamenu_Pro_v1.2_2010_2011_2020_2.0.3.1.zip обновил модификаторы и теперь сайт выдаёт ошибку: Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/tehnowolfr/tehnowolf.ru/docs/system/storage/modification/catalog/view/theme/default/template/common/home.tpl on line 5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 И в редактор модуля не могу зайти, пишет: У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... QZero Опубліковано: 1 березня 2018 Share Опубліковано: 1 березня 2018 (змінено) А есть какое ни то демо для локального сервера? А то получается дважды покупать надо, или же... если я, на локальном сервере назову домен точно так же как планирую назвать его в интернете, то все прокатит? Ну даже не то что планирую а я с начала зарегистрирую домен, а потом куплю модуль, но сборку буду делать на локальном сервере, а потом просто перезалью его на нормальный хостинг, так прокатит? Если да, то получается можно спокойно так все модуля покупать, если локальное и реальное имя совпадают..... Заранее спасибо за ответ, а то может я тут расфантазировался, а в реальности так и не прокатит=) Змінено 1 березня 2018 користувачем QZero Орфографические ошибки =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... mtel Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 Здравствуйте. Подскажите, при открытии в мобильнике (горизонтальное меню), категории пишутся белым цветом на прозрачном фоне. Где в СSS поменять цвет фона (сделать не прозрачным), а так же сам цвет текста. (такой вид только при просмотре с мобильника, при просмотре с ПК всё отлично). Версия 2.0.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 #horizontal-menu .nav > li > a в megamenu.css насколько я помню там по дефолту стоит прозрачный фон. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sanyok Опубліковано: 18 березня 2018 Share Опубліковано: 18 березня 2018 Здравствуйте. Воозможно ли сделать такое меню ? Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 березня 2018 Автор Share Опубліковано: 18 березня 2018 Добрый день такого вида меню нет. но я подумаю на такой реализацией для простого вида вроде не плохо смотрится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Вперед Сторінка 6 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 071 перегляд gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 539 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 95 992 перегляди katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 303 перегляди 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 (змінено) 1 час назад, 29aleksey сказал: править файлы нужно А много их там править ? подскажите где какие значения нужно поставить ?вот тут сайт Змінено 22 листопада 2017 користувачем virtas Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 22 листопада 2017 Автор Share Опубліковано: 22 листопада 2017 для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 9 минут назад, 29aleksey сказал: для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Что бы вот так вот складывалось уже при 1100px Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 5 weeks later... StMarsh Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Подскажите пожалуйста как прикрутить модуль к недефолтной теме. Заранее благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... dm666 Опубліковано: 22 лютого 2018 Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Купил, установил, автор оперативно доработал , все супер, автору респект) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 22 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danilk Опубліковано: 24 лютого 2018 Share Опубліковано: 24 лютого 2018 Добрый день, поставил меню на стандартный шаблон opencart 2.0.1, все встало без проблем а вот на shop store 2 не выводит меню, что нужно сдалать чтобы заработало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... StMarsh Опубліковано: 26 лютого 2018 Share Опубліковано: 26 лютого 2018 (змінено) Тут 2 месяца ждешь ответ на простой(как оказалось) вопрос. А тут 8 минут и ответ на "позитивный" комментарий. Совпадение? Не думаю. Змінено 26 лютого 2018 користувачем StMarsh Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Здравствуйте, купил ваш модуль, не пойму какой файл скачивать для opencart 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Скачал вот этот файл Megamenu_Pro_v1.2_2010_2011_2020_2.0.3.1.zip обновил модификаторы и теперь сайт выдаёт ошибку: Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/tehnowolfr/tehnowolf.ru/docs/system/storage/modification/catalog/view/theme/default/template/common/home.tpl on line 5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 И в редактор модуля не могу зайти, пишет: У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... QZero Опубліковано: 1 березня 2018 Share Опубліковано: 1 березня 2018 (змінено) А есть какое ни то демо для локального сервера? А то получается дважды покупать надо, или же... если я, на локальном сервере назову домен точно так же как планирую назвать его в интернете, то все прокатит? Ну даже не то что планирую а я с начала зарегистрирую домен, а потом куплю модуль, но сборку буду делать на локальном сервере, а потом просто перезалью его на нормальный хостинг, так прокатит? Если да, то получается можно спокойно так все модуля покупать, если локальное и реальное имя совпадают..... Заранее спасибо за ответ, а то может я тут расфантазировался, а в реальности так и не прокатит=) Змінено 1 березня 2018 користувачем QZero Орфографические ошибки =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... mtel Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 Здравствуйте. Подскажите, при открытии в мобильнике (горизонтальное меню), категории пишутся белым цветом на прозрачном фоне. Где в СSS поменять цвет фона (сделать не прозрачным), а так же сам цвет текста. (такой вид только при просмотре с мобильника, при просмотре с ПК всё отлично). Версия 2.0.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 #horizontal-menu .nav > li > a в megamenu.css насколько я помню там по дефолту стоит прозрачный фон. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sanyok Опубліковано: 18 березня 2018 Share Опубліковано: 18 березня 2018 Здравствуйте. Воозможно ли сделать такое меню ? Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 березня 2018 Автор Share Опубліковано: 18 березня 2018 Добрый день такого вида меню нет. но я подумаю на такой реализацией для простого вида вроде не плохо смотрится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Вперед Сторінка 6 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 071 перегляд gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 539 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 95 992 перегляди katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 303 перегляди 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
virtas Опубліковано: 22 листопада 2017 Share Опубліковано: 22 листопада 2017 9 минут назад, 29aleksey сказал: для начала распишите вы что в вашем понимании сворачивалось ибо мне порой такого пишут что думаем оказывается о разном ) Что бы вот так вот складывалось уже при 1100px Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StMarsh Опубліковано: 22 грудня 2017 Share Опубліковано: 22 грудня 2017 Подскажите пожалуйста как прикрутить модуль к недефолтной теме. Заранее благодарен. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dm666 Опубліковано: 22 лютого 2018 Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Купил, установил, автор оперативно доработал , все супер, автору респект) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 22 лютого 2018 Автор Share Опубліковано: 22 лютого 2018 Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... danilk Опубліковано: 24 лютого 2018 Share Опубліковано: 24 лютого 2018 Добрый день, поставил меню на стандартный шаблон opencart 2.0.1, все встало без проблем а вот на shop store 2 не выводит меню, что нужно сдалать чтобы заработало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... StMarsh Опубліковано: 26 лютого 2018 Share Опубліковано: 26 лютого 2018 (змінено) Тут 2 месяца ждешь ответ на простой(как оказалось) вопрос. А тут 8 минут и ответ на "позитивный" комментарий. Совпадение? Не думаю. Змінено 26 лютого 2018 користувачем StMarsh Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Здравствуйте, купил ваш модуль, не пойму какой файл скачивать для opencart 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Скачал вот этот файл Megamenu_Pro_v1.2_2010_2011_2020_2.0.3.1.zip обновил модификаторы и теперь сайт выдаёт ошибку: Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/tehnowolfr/tehnowolf.ru/docs/system/storage/modification/catalog/view/theme/default/template/common/home.tpl on line 5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 И в редактор модуля не могу зайти, пишет: У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... QZero Опубліковано: 1 березня 2018 Share Опубліковано: 1 березня 2018 (змінено) А есть какое ни то демо для локального сервера? А то получается дважды покупать надо, или же... если я, на локальном сервере назову домен точно так же как планирую назвать его в интернете, то все прокатит? Ну даже не то что планирую а я с начала зарегистрирую домен, а потом куплю модуль, но сборку буду делать на локальном сервере, а потом просто перезалью его на нормальный хостинг, так прокатит? Если да, то получается можно спокойно так все модуля покупать, если локальное и реальное имя совпадают..... Заранее спасибо за ответ, а то может я тут расфантазировался, а в реальности так и не прокатит=) Змінено 1 березня 2018 користувачем QZero Орфографические ошибки =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... mtel Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 Здравствуйте. Подскажите, при открытии в мобильнике (горизонтальное меню), категории пишутся белым цветом на прозрачном фоне. Где в СSS поменять цвет фона (сделать не прозрачным), а так же сам цвет текста. (такой вид только при просмотре с мобильника, при просмотре с ПК всё отлично). Версия 2.0.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Tank Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 #horizontal-menu .nav > li > a в megamenu.css насколько я помню там по дефолту стоит прозрачный фон. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sanyok Опубліковано: 18 березня 2018 Share Опубліковано: 18 березня 2018 Здравствуйте. Воозможно ли сделать такое меню ? Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 березня 2018 Автор Share Опубліковано: 18 березня 2018 Добрый день такого вида меню нет. но я подумаю на такой реализацией для простого вида вроде не плохо смотрится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Вперед Сторінка 6 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 071 перегляд gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 539 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 95 992 перегляди katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 303 перегляди 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] MegaMenu Pro
danilk Опубліковано: 24 лютого 2018 Share Опубліковано: 24 лютого 2018 Добрый день, поставил меню на стандартный шаблон opencart 2.0.1, все встало без проблем а вот на shop store 2 не выводит меню, что нужно сдалать чтобы заработало? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StMarsh Опубліковано: 26 лютого 2018 Share Опубліковано: 26 лютого 2018 (змінено) Тут 2 месяца ждешь ответ на простой(как оказалось) вопрос. А тут 8 минут и ответ на "позитивный" комментарий. Совпадение? Не думаю. Змінено 26 лютого 2018 користувачем StMarsh Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Здравствуйте, купил ваш модуль, не пойму какой файл скачивать для opencart 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 Скачал вот этот файл Megamenu_Pro_v1.2_2010_2011_2020_2.0.3.1.zip обновил модификаторы и теперь сайт выдаёт ошибку: Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/tehnowolfr/tehnowolf.ru/docs/system/storage/modification/catalog/view/theme/default/template/common/home.tpl on line 5 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TehnoWolf Опубліковано: 28 лютого 2018 Share Опубліковано: 28 лютого 2018 И в редактор модуля не могу зайти, пишет: У Вас нет прав для доступа к этой странице. Если она Вам нужна, обратитесь к администратору. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
QZero Опубліковано: 1 березня 2018 Share Опубліковано: 1 березня 2018 (змінено) А есть какое ни то демо для локального сервера? А то получается дважды покупать надо, или же... если я, на локальном сервере назову домен точно так же как планирую назвать его в интернете, то все прокатит? Ну даже не то что планирую а я с начала зарегистрирую домен, а потом куплю модуль, но сборку буду делать на локальном сервере, а потом просто перезалью его на нормальный хостинг, так прокатит? Если да, то получается можно спокойно так все модуля покупать, если локальное и реальное имя совпадают..... Заранее спасибо за ответ, а то может я тут расфантазировался, а в реальности так и не прокатит=) Змінено 1 березня 2018 користувачем QZero Орфографические ошибки =) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mtel Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 Здравствуйте. Подскажите, при открытии в мобильнике (горизонтальное меню), категории пишутся белым цветом на прозрачном фоне. Где в СSS поменять цвет фона (сделать не прозрачным), а так же сам цвет текста. (такой вид только при просмотре с мобильника, при просмотре с ПК всё отлично). Версия 2.0.3. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tank Опубліковано: 15 березня 2018 Share Опубліковано: 15 березня 2018 #horizontal-menu .nav > li > a в megamenu.css насколько я помню там по дефолту стоит прозрачный фон. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sanyok Опубліковано: 18 березня 2018 Share Опубліковано: 18 березня 2018 Здравствуйте. Воозможно ли сделать такое меню ? Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 29aleksey Опубліковано: 18 березня 2018 Автор Share Опубліковано: 18 березня 2018 Добрый день такого вида меню нет. но я подумаю на такой реализацией для простого вида вроде не плохо смотрится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Вперед Сторінка 6 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] 1 2 3 4 12 Автор: slava911, 19 жовтня 2012 мегаменю горизонтальное меню (і ще %d) Теги: мегаменю горизонтальное меню меню категорий меню третьего уровня menu category megamenu sl menu category 292 відповіді 44 071 перегляд gyurza2000 29 серпня 2018 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 539 переглядів 2OC 6 червня 2022 Mattimeo - адаптивный шаблон для ocstore [Поддержка] 1 2 3 4 47 Автор: katilina, 29 серпня 2014 детские товары косметика (і ще %d) Теги: детские товары косметика мега меню адаптивный резиновый fashion ocstore 1 163 відповіді 95 992 перегляди katilina 4 березня 2020 MegaMenu Pro Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 0 коментарів 61 303 перегляди 29aleksey 16 червня 2016 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
sanyok Опубліковано: 18 березня 2018 Share Опубліковано: 18 березня 2018 Здравствуйте. Воозможно ли сделать такое меню ? Спасибо Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
29aleksey Опубліковано: 18 березня 2018 Автор Share Опубліковано: 18 березня 2018 Добрый день такого вида меню нет. но я подумаю на такой реализацией для простого вида вроде не плохо смотрится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Вперед Сторінка 6 з 24 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 18
Recommended Posts