Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 catalog/controller/common/seo_pro.php Делаете вот так: /* foreach ($categories as $category) { $queries[] = 'category_id=' . $category; } */ $queries[] = 'category_id=' . end($categories); Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Пилить, и не так как указано в пред. посте. catalog/controller/common/seo_pro.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Пилить, и не так как указано в пред. посте. catalog/controller/common/seo_pro.php Блесните интеллектом! Что же в коде не так ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Ой... надо блЯстать? Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url http://demo2.slasoft.kharkov.ua/test25/ - а вот и пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А где был текст про крошки у топикстартера ? Была предельно ясная задача - у нее есть очень простое решение в одну строку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А может строчку foreach ($categories as $category) { комментировать не нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. А тут я и пример привожу Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Пилить, и не так как указано в пред. посте. catalog/controller/common/seo_pro.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Пилить, и не так как указано в пред. посте. catalog/controller/common/seo_pro.php Блесните интеллектом! Что же в коде не так ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Ой... надо блЯстать? Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url http://demo2.slasoft.kharkov.ua/test25/ - а вот и пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А где был текст про крошки у топикстартера ? Была предельно ясная задача - у нее есть очень простое решение в одну строку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А может строчку foreach ($categories as $category) { комментировать не нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. А тут я и пример привожу Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Пилить, и не так как указано в пред. посте. catalog/controller/common/seo_pro.php Блесните интеллектом! Что же в коде не так ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Ой... надо блЯстать? Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url http://demo2.slasoft.kharkov.ua/test25/ - а вот и пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А где был текст про крошки у топикстартера ? Была предельно ясная задача - у нее есть очень простое решение в одну строку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А может строчку foreach ($categories as $category) { комментировать не нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. А тут я и пример привожу Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Ой... надо блЯстать? Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url http://demo2.slasoft.kharkov.ua/test25/ - а вот и пример Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А где был текст про крошки у топикстартера ? Была предельно ясная задача - у нее есть очень простое решение в одну строку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А может строчку foreach ($categories as $category) { комментировать не нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. А тут я и пример привожу Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А где был текст про крошки у топикстартера ? Была предельно ясная задача - у нее есть очень простое решение в одну строку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А может строчку foreach ($categories as $category) { комментировать не нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. А тут я и пример привожу Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Гість Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 А может строчку foreach ($categories as $category) { комментировать не нужно? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Здравствуйте. Сейчас в магазине с включенным SEO PRO для категорий формируются такие ЧПУ-ссылки: site.ru/minecategiry/subcategiry1/subcategiry2/ Как сделать, чтобы выводилась только последняя категория или 2 последних (site.ru/subcategiry2/ или site.ru/subcategiry1/subcategiry2/ ) Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. Но лучше этого не делать! Так как вы введет в заблуждение поисковики, которые строят по крошкам структуру каталога вашего магазина. А тут я и пример привожу Потому, что можно построить и правильные крошки и нужный url Что не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 Сделать можно - я показал как А вот ваши слова.. Здесь про крошки. А тут я и пример привожу Что не так? Не так то - что вы не даете решения. А просто влазите в тему со своим КВА. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
chukcha Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Настройка ЧПУ
snastik Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 И не дам решения.. До того момента пока не будет слов - я вот смотрел туда и и туда, пробовал приблизительно так и так. Вы же дали решение, которое решает только часть хотелки, а вторая часть еще не озвучен. И когда возникнет проблема, еще одна тема будет . А что такое КВА? Слаб я в ваших аббревиатурах. Ах ну да, не выложишь за 30 рублей одну строчку кода - выложили ранее. Как же я раньше то не догадался. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
ocdev_pro Опубліковано: 16 травня 2016 Share Опубліковано: 16 травня 2016 (змінено) А можно и вставлю сюда свои 5 коп :ugeek: Почитайте тут Думаю поможет) И категория только последняя и хлебные крошки полные) Змінено 16 травня 2016 користувачем Waha Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts