Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Партнерский магазин, замена кнопки купить

Recommended Posts

Добрый день. Хочу сделать на базе OpenCart v.2.0.3.1 партнерский интернет магазин. То есть я беру товар, размещаю его у себя на сайте, продавец дает мне форму заказа через которую покупатель оформляет заказ на моем сайте/

Вопрос заключается в следующем, необходимо вместо кнопки купить в карточку товара вставить форму заказа. А так как товары я буду брать из разных партнерских программ соответственно и формы заказа будут разные. Необходимо чтоб в админке при добавлении товара был пункт вставки кода формы через Iframe. Как пример данной функции можно посмотреть на сайте y.............этот магазин не на OpenCart просто как пример.

Есть какой нибудь для этого модуль, хотя бы примерный или же придется писать его самому?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.