Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Картинка вместо текстовой кнопки

Recommended Posts

Доброго дня, возможно и была уже такая тема, но не смогла найти по форуму. Вопрос такой: вместо стандартной кнопки Искать нужно вставить картинку. чтобы при клике на нее показывалась страница с результатами поиска. Как это сделать? Ну и заодно спрошу, можно ли данным способом переделать все кнопки в картинки? Спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Доброго дня, возможно и была уже такая тема, но не смогла найти по форуму. Вопрос такой: вместо стандартной кнопки Искать нужно вставить картинку. чтобы при клике на нее показывалась страница с результатами поиска. Как это сделать? Ну и заодно спрошу, можно ли данным способом переделать все кнопки в картинки? Спасибо!

Вообще все кнопки делать картинками — это не практично, так как при желании изменить текст кнопки придется изменять картинку.

Второе — текстовые кнопки лучше для оптимизации.

А вообще все кнопки сделать картинками можно через CSS , просто добавив нужному классу свойство background.

Надіслати

Я заменила бэкграунд на картинку, но если не написать текст, то кнопка не будет выводится.

<div class="div10">  <a onclick="moduleSearch();" class="button-search"><span><?php echo $button_go; ?></span></a>
В button-search у меня прописана картинка, но если убрать саму надпись Искать на кнопке <?php echo $button_go; ?> в коде, то и картинки и самой кнопки не будет. Может нужно переписать код? На что заменить <?php echo $button_go; ?> чтобы выводилось не слово Искать, а картинка? (прошу прощения но в php я ни в зуб ногой :)
Надіслати

Я заменила бэкграунд на картинку, но если не написать текст, то кнопка не будет выводится.

<div class="div10">  <a onclick="moduleSearch();" class="button-search"><span><?php echo $button_go; ?></span></a>
В button-search у меня прописана картинка, но если убрать саму надпись Искать на кнопке <?php echo $button_go; ?> в коде, то и картинки и самой кнопки не будет. Может нужно переписать код? На что заменить <?php echo $button_go; ?> чтобы выводилось не слово Искать, а картинка? (прошу прощения но в php я ни в зуб ногой :)

Можете убрать <?php echo $button_go; ?>, только тогда задайте в стилях размеры кнопки.

Надіслати

Как раз для того, чтобы для оптимизации текст сохранялся на кнопках, но визуально не был виден, ставьте в css тексту параметр

text-indent: -9999px;
Это отступ красной строки. При таком значении текст просто улетит в папуа-новую-гвинею.
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.