Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Проблемы с mysqli после переноса на Opencart 2.1


Recommended Posts

Ситуация следующая! Сделал перенос на Opencart 2.1.0.1, думал, что все работает хорошо, но потом обнаружил следующую ошибку:

 

PHP Notice:  Error: Unknown column 'bprice' in 'field list'<br />Error No: 1054<br />INSERT INTO oc_order_product SET order_id = '*******', product_id = '*******', name = '*******', model = '*******', quantity = '*******', price = '*******', total = '*******', bprice = '0', /*suppler*/ tax = '0', reward = '0' in /*******/*******/*******l/system/library/db/mysqli.php on line 41 

 

При получении заказа не отображается товар в заказе на сайте и в уведомлении о заказе на почте, и у клиента тоже. То есть, что заказали непонятно, есть только цена.

Готов заплатить за помощь в устранении проблемы. Заранее благодарен!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Неизвестный столбец 'bprice' в списке полей таблицы oc_order_product

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.