Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Смена пароля через БД

Recommended Posts

Добрый всем день!  Меняю пароль через  БД в user, но это не к чему не приводит. Как такое может быть? Как еще можно сменит пароль админки в опенкарт 2.1

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

А Вы точно правильно делаете через базу? там пароль захеширован через соль. Может просто стоит воспользоваться стандартной формой восстановления пароля?

Надіслати

восстановление пароля также не к чему не приводит, а в базе пароль шифрую в md5

Такой код выполните в phpMyAdmin

set @salt = "jD02jfejJ";
set @password = "admin";
UPDATE `oc_user` SET salt = @salt, password = sha1(concat(@salt, sha1(concat(@salt, sha1(@password))))) WHERE user_id = 1;

соль можете любую поставить, можете оставить такую, пароль свой еще поставьте, а также не забудьте корректно user_id поставить

Надіслати

У меня авторизация администратора слетела, незнаю как восстановить. Правда я папку install не удалил вовремя, может из за этого.

я выше давал метод

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.