Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не удаляются не нужные подкатегории и валюта


AlexeyTsoy

Recommended Posts

Добрый день!

 

Прошу помощи, установил шаблон на Opencart v 1.5.4.6 Создал свои категории, подкатегории. Категории по умолчанию все удалились без проблем, но после того как создал свои категории не могу удалить лишние созданные категории. С валютой вообще все плачевно добавлять дает а удалять не дает. Помогите разобрать плз, не могу понять толи шаблон глючный установил, толи opencart сам прогоняется.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Я думаю эту тему можно закрыть, все получилось удалить. Только не сразу, как то непонятно заходишь раз дает удалять потом вообще кнопка удалить не действует. Короче помаленьку все удалил что мне не нужно было, походу дела глюк какой-то в скачанном мною движке 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.