Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Помогите выбрать метод оплаты

Recommended Posts

Всем привет. Столкнулся с проблемой выбора метода оплаты. Компания находится в ОАЭ, необходим метод оплаты картами, никаких кошельков и прочего. Только пластиковые карты. Зашел в админку и увидел много способов, но какой именно выбрать не понятно. Попробовал Paypal Standart и при попытке оплатить перенаправляет на paypal и предлагает авторизоваться или создать аккаунт. Нужен такой метод оплаты, чтобы перенаправляло сразу на страницу с полями ввода номера карты, срок действия и код CVV. Заранее благодарен за отклик.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Спасибо, но еще проблема такая, то что покупают в магазине и арабы, и русские в ОАЭ. Т.е нужно, чтобы мерчант имел русскую версию и английскую. Больше склоняюсь к paypal, но поможет ли мне express или pro? и с какими трудностями могу столкнуться в настройке этих видов оплаты?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.