Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Три и более баннеров в горизонтальный ряд


Recommended Posts

Добрый день, уважаемые форумчане! Расскажите мне пеньку пожалуйста, как мне вывести несколько баннеров в ряд горизонтально под меню на главной странице ocstore 1.5.5.1.2 стандартный шаблон? Я все перерыл, не нашел ответа, я новичок, поэтому не судите строго. Вот так хочу http://simbirsk-lider.ru/. Заранее спасибо, други.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


http://***/307-multi-banner-mbanner.html Вот ссылка на модуль, отличная штука, проблему решил тему можно закрывать. Этим модулем пользоваться так: устанавливаете его на свой сайт, затем в настройках администратора заходите в модули, далее ищете в списке свой модуль, устанавливаете, в настройках модуля создаете только 1 модуль!!! выставляете кол-во баннеров в модуле, а количество самих баннеров выставляете: Система-Дизайн-Баннеры-добавить (создаете новый баннер, и прямо внутри настройках этого баннера добавляете кол-во картинок). Юзал на Ocstore Версия 1.5.5.1.2.

Змінено користувачем Andreyka397
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.