Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Посоветуйте как настроить?

Recommended Posts

Помогите с изменением информации которая написана при вводе сайта в поисковике. Где ее можно изменить?Шапка и описание не соответствует.Почему?  Заранее спасибо

post-698707-0-47494600-1438510620_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Может поисковик не обновил еще данные о Вашем сайте?

Надіслати

Может поисковик не обновил еще данные о Вашем сайте?

а ну то есть возможно через время информация будет актуальная? потому что то что сейчас написано это я так понимаю информация с шаблона

Надіслати

а ну то есть возможно через время информация будет актуальная? потому что то что сейчас написано это я так понимаю информация с шаблона

Да это старая информация о сайте из кеша. Ждите обновление. В гугле к примеру посвежее

Надіслати

блин тут еще одно появилось. зашел в [WebMe] Seo Keyword Checker  вудалил пару совпадений и теперь не открывает пару ссылок на сайте.пишет  

Запрашиваемая страница не найдена!

Как исправить?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.