Jump to content
Sign in to follow this  
werd51

Модуль дополнительные поля в карточке товара

Recommended Posts

Доброго дня

Установил модуль 3 New Field Product Info

добавил недостающие поля  в базу (newfield1, newfield2, newfield3)

Все бы хорошо, но вылезла ошибка 

 

Notice: Undefined variable: newfield1 in ***/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_flowerswolrd_template_product_product.tpl on line 89 Warning: fopen***/system/logs/my_mego_log.log): failed to open stream: Permission denied in ***/system/library/log.php on line 12 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ***/system/library/log.php on line 14 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in ***/system/library/log.php on line 16

 

каких прав не хватает, не понятно, Помогите пожалуйста, куда копать?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. дал права на запись файлу my_mego_log.log

 

А вот как быть с этой ошибкой 

 

Notice: Undefined variable: newfield1 in ***/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_flowerswolrd_template_product_product.tpl on line 89 Notice: Undefined variable: newfield2 in ***/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_flowerswolrd_template_product_product.tpl on line 90 Notice: Undefined variable: newfield3 in ***/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_flowerswolrd_template_product_product.tpl on 

Share this post


Link to post
Share on other sites

На файл vq2-catalog_view_theme_flowerswolrd_template_product_product.tpl были даны права 666 и владелец был apache.

Сменил владельца на нужно и дал права 777

ошибка осталась(((

Share this post


Link to post
Share on other sites

открыть логи ошибок и почитать

скорее всего модуль не находит какие-то строки в котроллере из-за чего не создаёт нужных переменных, которые потом и не отображаются в шаблоне

Share this post


Link to post
Share on other sites

В логах те же ошибки((

Share this post


Link to post
Share on other sites

в модуле только xml файл

Share this post


Link to post
Share on other sites

Смотрите в логах vqmod, нет ли там ошибок, успешно ли прошла установка модуля.

Share this post


Link to post
Share on other sites

перезалил все по новой, вроде все работает

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

On our site, cookies are used and personal data is processed to improve the user interface. To find out what and what personal data we are processing, please go to the link. If you click "I agree," it means that you understand and accept all the conditions specified in this Privacy Notice.