YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Подскажите как правильно передать аргументы в метод? $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 попробуйте $this->load->controller('module/mymodule'); $this->method(array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); сильно не пинать - еще не сталкивался Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sv2109 Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Подскажите как правильно передать аргументы в метод? $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method'может потому что аргумент должен быть только один - это массив c аргументамивот код вызова из action.php return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); а у вас наверное в методе 2 аргумента Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 два, ну как-бы args свойство идет массивом вот я в масив передаю нужные аргументы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 попробуйте $this->load->controller('module/mymodule'); $this->method(array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); сильно не пинать - еще не сталкивался $this->method ЭТО ОБРАЩЕНИЕ К МЕТОДУ ВНУТРИ КЛАССА Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Подскажите как правильно передать аргументы в метод? $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' странно, ошибки не должно быть :( public function controller($route, $args = array()) { $action = new Action($route, $args); return $action->execute($this->registry); } здесь $args - массив public function __construct($route, $args = array()) { ... if ($args) { $this->args = $args; } ... здесь тоже return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Здесь все равно - потому что $this->args - массив Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' копируйте текст ошибки и покажите сигнатуру метода Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Так может сам метод требует два аргумента? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 Warning: Missing argument 2 for ControllerToolMymodule::checkName() in C:\UwAmp\www\myhost-exemple\admin\controller\tool\mymodule.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 в метод должен попадать только один аргумент - args=array() - смотрите в код return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
sv2109 Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Подскажите как правильно передать аргументы в метод? $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method'может потому что аргумент должен быть только один - это массив c аргументамивот код вызова из action.php return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); а у вас наверное в методе 2 аргумента Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 два, ну как-бы args свойство идет массивом вот я в масив передаю нужные аргументы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 попробуйте $this->load->controller('module/mymodule'); $this->method(array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); сильно не пинать - еще не сталкивался $this->method ЭТО ОБРАЩЕНИЕ К МЕТОДУ ВНУТРИ КЛАССА Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Подскажите как правильно передать аргументы в метод? $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' странно, ошибки не должно быть :( public function controller($route, $args = array()) { $action = new Action($route, $args); return $action->execute($this->registry); } здесь $args - массив public function __construct($route, $args = array()) { ... if ($args) { $this->args = $args; } ... здесь тоже return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Здесь все равно - потому что $this->args - массив Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' копируйте текст ошибки и покажите сигнатуру метода Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Так может сам метод требует два аргумента? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 Warning: Missing argument 2 for ControllerToolMymodule::checkName() in C:\UwAmp\www\myhost-exemple\admin\controller\tool\mymodule.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 в метод должен попадать только один аргумент - args=array() - смотрите в код return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 два, ну как-бы args свойство идет массивом вот я в масив передаю нужные аргументы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 попробуйте $this->load->controller('module/mymodule'); $this->method(array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); сильно не пинать - еще не сталкивался $this->method ЭТО ОБРАЩЕНИЕ К МЕТОДУ ВНУТРИ КЛАССА Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Подскажите как правильно передать аргументы в метод? $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' странно, ошибки не должно быть :( public function controller($route, $args = array()) { $action = new Action($route, $args); return $action->execute($this->registry); } здесь $args - массив public function __construct($route, $args = array()) { ... if ($args) { $this->args = $args; } ... здесь тоже return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Здесь все равно - потому что $this->args - массив Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' копируйте текст ошибки и покажите сигнатуру метода Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Так может сам метод требует два аргумента? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 Warning: Missing argument 2 for ControllerToolMymodule::checkName() in C:\UwAmp\www\myhost-exemple\admin\controller\tool\mymodule.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 в метод должен попадать только один аргумент - args=array() - смотрите в код return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
freelancer Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Таким методом пишет что я упустил второй аргумент для своего метода 'method' копируйте текст ошибки и покажите сигнатуру метода Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Так может сам метод требует два аргумента? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 Warning: Missing argument 2 for ControllerToolMymodule::checkName() in C:\UwAmp\www\myhost-exemple\admin\controller\tool\mymodule.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 в метод должен попадать только один аргумент - args=array() - смотрите в код return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 Так может сам метод требует два аргумента? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 Warning: Missing argument 2 for ControllerToolMymodule::checkName() in C:\UwAmp\www\myhost-exemple\admin\controller\tool\mymodule.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 в метод должен попадать только один аргумент - args=array() - смотрите в код return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YoyoT Опубліковано: 10 червня 2015 Автор Share Опубліковано: 10 червня 2015 Warning: Missing argument 2 for ControllerToolMymodule::checkName() in C:\UwAmp\www\myhost-exemple\admin\controller\tool\mymodule.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 в метод должен попадать только один аргумент - args=array() - смотрите в код return call_user_func(array($controller, $this->method), $this->args); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 В методе два аргумента я в массиве два и передаю я, конечно, только-только изучаю php, и может чего не понял, но в $this->load->controller('module/mymodule/method', array('arg1' => 'name', 'arg2' => 'tel')); вроде один аргумент всего - в виде массива? при методе вида public function test($data) { все ок а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам Синтаксис load->controller() ?
chukcha Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 а вот при public function test($data, $dat) { и будет Warning: Missing argument 2 for Да. public function test($data, $dat=array()) { нет 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
AlexDW Опубліковано: 10 червня 2015 Share Опубліковано: 10 червня 2015 public function test($data, $dat) { Да. public function test($data, $dat=array()) { нет спасибо, буду знать :geek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts