Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено] Нужна помощь в восстановлении работы сайта

Recommended Posts

После отката файлов сайт перестал открываться. Ответ техподдержки:

Видим, что проблема в работе сайта наблюдается по причине следующей ошибки индексного скрипта сайта:

php index.php 
PHP Fatal error: Class 'Registry' not found in /home/a/arziev/dveripodkluch.ru/public_html/index.php on line 34

Мы понимаем необходимость исправления кода Вашего сайта, однако, к сожалению, техническая поддержка хостинга носит консультативный характер и не производит анализа и исправления пользовательского кода сайтов. Данную проблему Вам необходимо решить самостоятельно или обратиться к сторонним специалистам. Вы также можете произвести восстановление файлов сайта на другую дату.

Нужна помощь!!!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Здравствуйте, Павел. Благодарю Вас готовность помочь. Проблема решена. Скайп еще в процессе нашей работы беспричинно скидывал, я писал вам об этом. Я думал Вы удалили меня!!?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.