Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как убрать сжатие изображений при закачке через Upload+ (Multi File Upload).

NeuroZnanie

Recommended Posts

Доброго времени. Собственно столкнулся с проблемой что при закачке изображение через Upload+, они сжимаются и теряют свое изначальное качество. Как это убрать? Спасибо.

OCSHOP.CMS 1.5.6.3.2

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Вы верены что это из-за него? Скиньте ссылку на страницу где это видно, а также оригинальную каритнку.

И заодно сам модуль скиньте.

Я на локалке сейчас делаю. Сто пудей сжимает этот модуль. Там пишется размер до закачки на сервер и после. Вот, ставил этот форк опен карта - http://ocshop.net/.  

Надіслати

Спросите у автора сборки ochop. Размер фото после загрузки действительно отличается от оригинала, он стал больше (пробовал на их демке), но за качество я не уверен хуже или нет. Судя по всему этот загрузчик на javascript, либо его менять либо нужно чтобы его смотрел знающий человек.

Надіслати

Спросите у автора сборки ochop. Размер фото после загрузки действительно отличается от оригинала, он стал больше (пробовал на их демке), но за качество я не уверен хуже или нет. Судя по всему этот загрузчик на javascript, либо его менять либо нужно чтобы его смотрел знающий человек.

Спасибо за участие, бро. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.