Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод товара по определенному атрибуту

Recommended Posts

Добрый день, уважаемые знатоки.

Прошу помощи, ибо с опенкартом новичок.

Для товаров создан атрибут "Тематика", который применяется ко всем товарам "Тематика". Необходимо вывести по отдельной ссылке в главном меню список "Тематик"?

Как я понял каждый атрибут имеет свой ID, то есть нужно вывести список дексрипшенов attribute ID, я правильно понял?

Благодарю за помощь! 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Здравствуйте.
Рассуждаете в верном направлении. Интересующие Вас данные хранятся в таблице "attribute_description".

Надіслати

Да, но только там лежит только название атрибута, а где находится само значение? Допустим названия атрибута "Тематика", а карточке товара добавляем атрибут "Тематика" и указываем "Новогодняя". Где хранятся эти значения?

Надіслати

А не проще поставить фильтр, и вывести через него все атрибуты.

Вам нужен просто список "Тематик" или это ссылки с товарами внутри для каждой тематики

Если это ссылки вам без фильтра не обойтись.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.