unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Здравствуйте, я решил изменить страницу Обратной связи и теперь она выглядит так: Сделал это следующим образом: My Shop\catalog\language\russian\information\contact.php My Shop\catalog\view\theme\default\template\information\contact.tpl My Shop\catalog\controller\information\contact.php После этого я решил проверить работоспособность своих трудов. И был неприятно удивлен. Вот пример заполнения формы: Сообщение отправляется, но на "мыло" я получаю не все данные. А только данные последнего заполненного поля. Помогите разобраться, я уже не знаю, что делать. p.s.: Прикреплю файлы кода к сообщению на всякий случай. Версия движка 2.0. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 потому что setText - одинарная функция public function setText($text) { $this->text = $text; } подготовьте весь контенет $text =''; $text .= VIDEO $text .= PICTUR setText ($text) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А где можно добавить еще этих функций setText. Я имею где конкретно находится эта функция. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 у вас в коде это все есть вы вставили картинку с кодом я нарисовал приблизительный алгоритм действий. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Значит тут нужно поправить? Поймите я не программист. Я попытался изменить выдает ошибку при загрузке сайта. Если бы я разбирался в этом, я может быть и понял бы ваш алгоритм. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Ну... мне в облом текст набирать Покажите код, а не картинку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 <?php class ControllerInformationContact extends Controller { private $error = array(); public function index() { $this->load->language('information/contact'); $this->document->setTitle($this->language->get('heading_title')); if (($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'POST') && $this->validate()) { unset($this->session->data['captcha']); $mail = new Mail($this->config->get('config_mail')); $mail->setTo($this->config->get('config_email')); $mail->setFrom($this->request->post['email']); $mail->setSender($this->request->post['name']); $mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['money'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['pictur'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->send(); $this->response->redirect($this->url->link('information/contact/success')); } Или весь написать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А может в эту строку добавить что-то // Email $_['email_subject'] = 'Сообщение от %s'; Что то связано с эмейлом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Как хотите, так и думайте. :( зы... очень странный вопрос... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 К сожалению не сработало. Пишет, что ошибки в строках. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Какие ошибки? Еще в начале нужно было $text = ''; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А где можно добавить еще этих функций setText. Я имею где конкретно находится эта функция. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 у вас в коде это все есть вы вставили картинку с кодом я нарисовал приблизительный алгоритм действий. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Значит тут нужно поправить? Поймите я не программист. Я попытался изменить выдает ошибку при загрузке сайта. Если бы я разбирался в этом, я может быть и понял бы ваш алгоритм. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Ну... мне в облом текст набирать Покажите код, а не картинку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 <?php class ControllerInformationContact extends Controller { private $error = array(); public function index() { $this->load->language('information/contact'); $this->document->setTitle($this->language->get('heading_title')); if (($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'POST') && $this->validate()) { unset($this->session->data['captcha']); $mail = new Mail($this->config->get('config_mail')); $mail->setTo($this->config->get('config_email')); $mail->setFrom($this->request->post['email']); $mail->setSender($this->request->post['name']); $mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['money'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['pictur'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->send(); $this->response->redirect($this->url->link('information/contact/success')); } Или весь написать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А может в эту строку добавить что-то // Email $_['email_subject'] = 'Сообщение от %s'; Что то связано с эмейлом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Как хотите, так и думайте. :( зы... очень странный вопрос... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 К сожалению не сработало. Пишет, что ошибки в строках. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Какие ошибки? Еще в начале нужно было $text = ''; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Значит тут нужно поправить? Поймите я не программист. Я попытался изменить выдает ошибку при загрузке сайта. Если бы я разбирался в этом, я может быть и понял бы ваш алгоритм. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Ну... мне в облом текст набирать Покажите код, а не картинку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 <?php class ControllerInformationContact extends Controller { private $error = array(); public function index() { $this->load->language('information/contact'); $this->document->setTitle($this->language->get('heading_title')); if (($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'POST') && $this->validate()) { unset($this->session->data['captcha']); $mail = new Mail($this->config->get('config_mail')); $mail->setTo($this->config->get('config_email')); $mail->setFrom($this->request->post['email']); $mail->setSender($this->request->post['name']); $mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['money'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['pictur'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->send(); $this->response->redirect($this->url->link('information/contact/success')); } Или весь написать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А может в эту строку добавить что-то // Email $_['email_subject'] = 'Сообщение от %s'; Что то связано с эмейлом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Как хотите, так и думайте. :( зы... очень странный вопрос... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 К сожалению не сработало. Пишет, что ошибки в строках. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Какие ошибки? Еще в начале нужно было $text = ''; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 <?php class ControllerInformationContact extends Controller { private $error = array(); public function index() { $this->load->language('information/contact'); $this->document->setTitle($this->language->get('heading_title')); if (($this->request->server['REQUEST_METHOD'] == 'POST') && $this->validate()) { unset($this->session->data['captcha']); $mail = new Mail($this->config->get('config_mail')); $mail->setTo($this->config->get('config_email')); $mail->setFrom($this->request->post['email']); $mail->setSender($this->request->post['name']); $mail->setSubject(sprintf($this->language->get('email_subject'), $this->request->post['name'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['money'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['pictur'])); $mail->setText(strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->send(); $this->response->redirect($this->url->link('information/contact/success')); } Или весь написать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А может в эту строку добавить что-то // Email $_['email_subject'] = 'Сообщение от %s'; Что то связано с эмейлом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Как хотите, так и думайте. :( зы... очень странный вопрос... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 К сожалению не сработало. Пишет, что ошибки в строках. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Какие ошибки? Еще в начале нужно было $text = ''; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Предлагаете заменить? Как хотите, так и думайте. :( зы... очень странный вопрос... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 К сожалению не сработало. Пишет, что ошибки в строках. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Какие ошибки? Еще в начале нужно было $text = ''; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 К сожалению не сработало. Пишет, что ошибки в строках. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Какие ошибки? Еще в начале нужно было $text = ''; Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 Вот о чем я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= (strip_tags($this->request->post['enquiry'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['money'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['pictur'])); $text .= (strip_tags($this->request->post['video'])); $mail->setText($text); В таком виде письмо не приходит на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 А у меня такого кода, как Вы показали нет!!! Внимательно надо быть, у вас лишняя скобка. Это я могу ошибиться, потому что пишу с листа, а вы пишите код в рабочей среде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 так если эту скобку убрать появляется ошибка. Сайт перестает работать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 20 жовтня 2014 Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Где у меня здесь скобка? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Допомога програмістам та розробникам [Решено] Изменение страницы Обратной связи
unrealmarket Опубліковано: 20 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 20 жовтня 2014 $text =''; $text .= strip_tags($this->request->post['enquiry']); $text .= strip_tags($this->request->post['money']); $text .= strip_tags($this->request->post['pictur']); $text .= strip_tags($this->request->post['video']); $mail->setText($text); Исправил. Ошибки нет, но письмо перестало приходить на почту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Вот правильный код. Таким образом все заработало $mailText = strip_tags($this->request->post['enquiry']) . strip_tags($this->request->post['money']) . strip_tags($this->request->post['pictur']) . strip_tags($this->request->post['video']);$mail->setText($mailText);$mail->send(); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
unrealmarket Опубліковано: 21 жовтня 2014 Автор Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 А не проще воспользоваться модулем для форм? Там любую форму можно сделать с сообщениями на мыло с любым количеством полей и самое главное без vqmod и без редактирования системных файлов SEO CMS PRO: Блог | Новости | Отзывы | Галерея | Формы Легких путей не ищем))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 21 жовтня 2014 Share Опубліковано: 21 жовтня 2014 Легких путей не ищем))) Лепим костыли ;) Надо поле добавить и опять все перелопачиваем... издеваетесь сами над собой :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts