Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Добрый день, проблема в том, что не приходит форма заказа в саму админ панель.Приходит на всё указанные почтовые адреса, приходит письмо заказчику, но заказ с информацией в админке не появляетсяХотя, к примеру, в БД order делается записьЧто может быть?opencart 1.5.6 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Хотя, к примеру, в БД order делается запись Посмотрите, какой order_status_id у добавляемых заказов? Сталкивался с подобным, Если order_status_id = 0 - то в админке заказ не отображается Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Если я смотрю в нужном месте, то всё нормально..Я без опыта и хочу предположить - не может быть проблема с vqmod? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Нет, смотрите в таблице order, в строке с наибольшим order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Нет, смотрите в таблице order, в строке с наибольшим order_id Если это оно, то Вы правы. Как исправить? где изменить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Хотя это не статус, order_id имеет значение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 выставите фильтр в заказах статус - потерянные заказы и они появятся у вас при оформлении присваеваеваться неизвестный статус или пустой ошибка или в модуле оплаты или в модуле оформления заказа если не стандарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Сейчас разберусь, ещё не сталкивался с выставление фильтров, но возможно просто отключил какой то модуль, ибо выдает ошибки с vqmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Посмотрите, какой order_status_id у добавляемых заказов? Сталкивался с подобным, Если order_status_id = 0 - то в админке заказ не отображается Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Да, нашел, действительно order_status_id 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Я почитал, что нужно исправлять admin/model/report/sale.phpно у меня там всё верно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Где исправить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 (змінено) Всё решилось.В файле /opencart/admin/model/sale/order.php найти$sql .= " WHERE o.order_status_id > '0'"; и поменять его на$sql .= " WHERE o.order_status_id >= '0'"; Тогда в общем перечне заказов появится возможность выбора потерянных заказов.ответ нашел на форумеВсем спасибо! Змінено 14 серпня 2014 користувачем Core Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Отредактировал ответ >= Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Статус заказа - В обработке Статус готового заказа - отправлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Да, ордер статус всё равно остался 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 А есть хоть одна включенная система оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Заказ в админке Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Если я смотрю в нужном месте, то всё нормально..Я без опыта и хочу предположить - не может быть проблема с vqmod? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Нет, смотрите в таблице order, в строке с наибольшим order_id Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Нет, смотрите в таблице order, в строке с наибольшим order_id Если это оно, то Вы правы. Как исправить? где изменить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Хотя это не статус, order_id имеет значение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ashap Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 выставите фильтр в заказах статус - потерянные заказы и они появятся у вас при оформлении присваеваеваться неизвестный статус или пустой ошибка или в модуле оплаты или в модуле оформления заказа если не стандарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Сейчас разберусь, ещё не сталкивался с выставление фильтров, но возможно просто отключил какой то модуль, ибо выдает ошибки с vqmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Посмотрите, какой order_status_id у добавляемых заказов? Сталкивался с подобным, Если order_status_id = 0 - то в админке заказ не отображается Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Да, нашел, действительно order_status_id 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Я почитал, что нужно исправлять admin/model/report/sale.phpно у меня там всё верно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Где исправить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 (змінено) Всё решилось.В файле /opencart/admin/model/sale/order.php найти$sql .= " WHERE o.order_status_id > '0'"; и поменять его на$sql .= " WHERE o.order_status_id >= '0'"; Тогда в общем перечне заказов появится возможность выбора потерянных заказов.ответ нашел на форумеВсем спасибо! Змінено 14 серпня 2014 користувачем Core Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Отредактировал ответ >= Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Статус заказа - В обработке Статус готового заказа - отправлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Да, ордер статус всё равно остался 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 А есть хоть одна включенная система оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Заказ в админке Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Нет, смотрите в таблице order, в строке с наибольшим order_id Если это оно, то Вы правы. Как исправить? где изменить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Хотя это не статус, order_id имеет значение Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashap Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 выставите фильтр в заказах статус - потерянные заказы и они появятся у вас при оформлении присваеваеваться неизвестный статус или пустой ошибка или в модуле оплаты или в модуле оформления заказа если не стандарт Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Сейчас разберусь, ещё не сталкивался с выставление фильтров, но возможно просто отключил какой то модуль, ибо выдает ошибки с vqmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Посмотрите, какой order_status_id у добавляемых заказов? Сталкивался с подобным, Если order_status_id = 0 - то в админке заказ не отображается Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Да, нашел, действительно order_status_id 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Я почитал, что нужно исправлять admin/model/report/sale.phpно у меня там всё верно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Где исправить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 (змінено) Всё решилось.В файле /opencart/admin/model/sale/order.php найти$sql .= " WHERE o.order_status_id > '0'"; и поменять его на$sql .= " WHERE o.order_status_id >= '0'"; Тогда в общем перечне заказов появится возможность выбора потерянных заказов.ответ нашел на форумеВсем спасибо! Змінено 14 серпня 2014 користувачем Core Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Отредактировал ответ >= Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Статус заказа - В обработке Статус готового заказа - отправлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Да, ордер статус всё равно остался 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 А есть хоть одна включенная система оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Заказ в админке Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Сейчас разберусь, ещё не сталкивался с выставление фильтров, но возможно просто отключил какой то модуль, ибо выдает ошибки с vqmod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Посмотрите, какой order_status_id у добавляемых заказов? Сталкивался с подобным, Если order_status_id = 0 - то в админке заказ не отображается Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Да, нашел, действительно order_status_id 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Я почитал, что нужно исправлять admin/model/report/sale.phpно у меня там всё верно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Где исправить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 (змінено) Всё решилось.В файле /opencart/admin/model/sale/order.php найти$sql .= " WHERE o.order_status_id > '0'"; и поменять его на$sql .= " WHERE o.order_status_id >= '0'"; Тогда в общем перечне заказов появится возможность выбора потерянных заказов.ответ нашел на форумеВсем спасибо! Змінено 14 серпня 2014 користувачем Core Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Отредактировал ответ >= Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Статус заказа - В обработке Статус готового заказа - отправлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Да, ордер статус всё равно остался 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 А есть хоть одна включенная система оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Заказ в админке Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Да, нашел, действительно order_status_id 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Я почитал, что нужно исправлять admin/model/report/sale.phpно у меня там всё верно Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Таблицу теперь смотрите ту, что нужно но, я писал о поле order_status_id. Смотрите его значение. Где исправить значение? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 (змінено) Всё решилось.В файле /opencart/admin/model/sale/order.php найти$sql .= " WHERE o.order_status_id > '0'"; и поменять его на$sql .= " WHERE o.order_status_id >= '0'"; Тогда в общем перечне заказов появится возможность выбора потерянных заказов.ответ нашел на форумеВсем спасибо! Змінено 14 серпня 2014 користувачем Core Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Отредактировал ответ >= Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Статус заказа - В обработке Статус готового заказа - отправлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Да, ордер статус всё равно остался 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 А есть хоть одна включенная система оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Заказ в админке
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Это вы не исправили проблему, а только увидели список недоофорленных заказов! А что задано в Система - Настройки - Опции - Статус заказа: Статус заказа - В обработке Статус готового заказа - отправлен Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Да, ордер статус всё равно остался 0 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 А есть хоть одна включенная система оплаты? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Только оплата при доставке включена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kourysan Опубліковано: 14 серпня 2014 Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Киньте мне в личку доступы к админке и хостингу, посмотрю, в чем причина, иначе гадать можно еще очень долго Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 В общем, решение нашлосьЭто всё vqmod как я и ожидалНа локалке он был подключен, а вот на хостинге как то отключился вместе с остальными модулями, в т.ч. оплаты Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Core Опубліковано: 14 серпня 2014 Автор Share Опубліковано: 14 серпня 2014 Появились другие статусы заказа Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts