Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SEO Pro ocStore 1.5.5.1.2 помогите решить проблемку


RamirezZz

Recommended Posts

Проблемка в следующем. делаю ЧПУ по умолчанию, на сайте вырастает количество канонических ссылок и в гугле сайт попадает в гибернацию8bffb-clip-47kb.png?nocache=1

 

Подключаю встроенный в ocStore SEO Pro и умирают некоторые группы товаров, вернее их описание... + появляется "301 moved permanently ->200 OK" и пропадает с этих страниц все сео и контент, кроме товара, хотя в админке все красиво. Что такое может быть?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Как настроено seo_pro?

а как оно может быть настроено по умолчанию?))) Я не в курсе, это мой первый опыт работы с SEOPro и ocStore в принципе, всегда нужно с чего-то начинать. Вроде все ничего, но вот такие нелепости заводят меня в тупик. Что посмотреть? я скину скрины.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.